SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devletten 'Kelepir' Pompalı!

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:13
Devletten 'Kelepir' Pompalı!
A- A+ PAYLAŞ

Büyük çoğunluğu nereden ve nasıl temin edildiği bilinmeyen, bu nedenle de ruhsatları bulunmayan pompalı av tüfekleriyle işlenen suçlarda büyük artış gözlenirken, Malatya Defterdarlığı da, zor alım yoluyla el konulan 46 av tüfeğini satışa çıkardı.

Malatya'da da, kent merkezi başta olmak üzere birçok bölgede meydana öldürme, yaralama, ev ve araç kurşunlama olaylarında yoğun bir şekilde kullanılması dikkat çeken "yarı otomatik" de denilen pompalı av tüfeklerinin, satışının denetlenemiyor olduğu anlaşılıyor. Bunları birçok kişinin düşük fiyatları nedeniyle "ruhsatsız" olarak kolayca edindikleri gözönüne alındığında, bu silahlarla ilgili sıkı denetim gerektiği ortaya çıkarken, 46 tüfeği daha Defterdarlığın satıyor olması "ironik" bulundu.

220 LİRAYA TÜFEK!..

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü fiyatı 220 ile bin 240 TL arasında değişen 46 adet av tüfeğini satışa çıkardı.

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 46 adet yarı otomatik av tüfeğinin satışı için ihale düzenledi. Defterdarlıktan yapılan duyuruya göre; 46 adet kullanılmış ve büyük çoğunluğu yarı otomatik olan av tüfeklerinin satışı için 13 Temmuz 2915 tarihinde kurum binasında ihale düzenlenecek

Milli Emlak Müdürlüğü’nün ihaleyi 10 ayrı grup halinde gerçekleştireceği belirtildi.  Satışta 1. Grup için 560 TL, 2. Grup için bin 240 TL, 3. Grup için 600 TL, 4. Grup için bin 220 TL, 5. Grup için 870 TL,  6. Grup için 800 TL, 7. Grup için bin TL, 8. Grup için 620 TL,  9. Grup için 440 TL ve 10. Grup için de 220 TL  tahmini bedel kondu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız