SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devre Arasında Konuşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-29 19:28:13
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un teknik direktörü Mustafa Taşar, "İkinci yarı Yeşilyurtspor adına nasıl bir sezon geçirerek, devre arası yöneticiler ile bir araya gelip bunları konuşacağız. Diğer takımların nasıl bir politika izleyeceklerine bakacağız. İkinci yarı yönetimimiz ile masaya oturup en iyi şekilde bitirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ligin ilk yarısında son maçta Tunceli ekibi Ovacık Belediyesi Ulaş Spor'u 7-0 yenen Malatya Yeşilyurtspor'da gözler ikinci yarıya çevrildi.

Ligin ilk yarısında 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak, 19 puan toplayan ve altıncı sırada yer alan Malatya Yeşilyurtspor, zirvenin 11 puan gerisinde kaldı.

Takımın teknik patronu Mustafa Taşar, ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitiremediklerini ifade etti.

İlk yarının son maçında Ovacık Belediyesi Ulaş Spor'u Yeşiltepe Stadı'nda konuk ettiklerini anımsatan tecrübeli teknik adam, 7-0 gibi farklı bir galibiyetle sahadan ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Taşar, futbolcuların oyun ciddiyetinden kopmadan mücadele ettiklerini kaydederek, "Ligin en zayıf ekiplerinden bir tanesi olan Ovacık Belediyesi Ulaş Spor’u sahamızda konuk ettik. Bu tip maçlar ya çok kolay maç olur ya da çok zor geçer. Futbolun gerektirdiği şeyleri rakibimiz karşısında sahaya yansıttık. Bugüne kadar sahada nasıl mücadele ettiysek, bugünde öyle mücadele ettik. Futbolcularımı kutluyorum. Futbolun ciddiyetinde kopmadık. İlk yarının son maçıyla birlikte ligde hedeflediğimiz yerde değiliz. Talihsiz puan kayıplarımız oldu. Hak etmediğimiz beraberlik ve mağlubiyetler aldık. O puan kayıplarını yaşamasaydık eğer ligi istediğimiz yerde bitirebilirdik. Yinede oyun olarak ve anlayış olarak futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.

"Devre arasında yönetimle bir araya geleceğiz"

Tecrübeli teknik adam, ikinci yarı için yönetimle bir araya geleceklerini ifade ederek, "Biz, ilk yarıda oynadığımız oyun ile aldığımız puan arasında çok fark var. Bizi üzen ise bu durumdur. Baktığınızda ligin gidişatına kafaya oynayan 4-5 takım vardı. Onlarda bulundukları konum itibarıyla aynı yerdeler. İkinci yarı Yeşilyurtspor adına nasıl bir sezon geçirerek, devre arası yöneticiler ile bir araya gelip bunları konuşacağız. Diğer takımların nasıl bir politika izleyeceklerine bakacağız. İkinci yarı yönetimimiz ile masaya oturup en iyi şekilde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

"Her cezanın bir affı vardır"

Taşar, takımda kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili bir gazetecinin 'kadro dışı kalan futbolcular affedilecek mi?' sorusuna, "Kadro dışı bırakılan futbolcular Elaziz Belediyespor maçı sonrası, ceza aldı. Her cezanın bir sonu vardır mutlaka. Yönetimimiz ile birlikte oturup konuşacağız. Sonuç itibarıyla bu takımın futbolcularıdır. Ama ikinci yarıda yollarımızı ayıracağımız oyuncularda olacak. Bu konu hakkında yönetimimiz ile birlikte en iyi kararı vereceğiz” cevabını verdi.

Transferle ilgili yönetime bir rapor sunacağını dile getiren Taşar, "Tabloyu iyi görmek lazım. Yapılacak hamleler bize iyi yansıyacaksa hedef doğrultusunda, takviyeler yapmayı düşünüyoruz. Yönetime bir rapor sunacağım. Bu rapor doğrultusunda yönetimin vereceği karar önemli” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız