SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devreye Rahat Girmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-01-01 20:01:23
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün tecrübeli orta saha oyuncusu Sevim Çetin, Tokat ekibi TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor'u yenip, devre arasına mutlu girmek istediklerini söyledi.

Ligde 8'de 8 yaparak büyük bir başarı yakaladıklarını dile getiren golcü futbolcu, hafta sonu sahalarında Tokat ekibi TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ile oynayacakları karşılaşmadan da galibiyetle ayrılıp namaglup liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Çetin, sezona iyi başladıklarını ve geride kalan 8 haftalık süreçte de takım olarak iyi bir mücadele ortaya koyduklarını kaydederek, iyi gidişi sezon sonuna kadar sürdürüp, 2. Lig hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.

Tecrübeli futbolcu, "Sezon öncesi 2. Lig hedefimiz vardı. Bu doğrultuda aramıza tecrübeli arkadaşlarımız katıldı. İyi olan kadromuzun daha da güçlenmesiyle birlikte bu sezonun farklı geçeceğini biliyorduk. 8 haftayı geride bıraktık. Bütün maçlarımızı kazandık ve şuanda 24 puanla zirvedeyiz. İlk yarıyı sahamızda TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ile oynayacağımız karşılaşmayla noktalayacağız. Bu karşılaşmayı da kazanıp, devre arasına mutlu girmek istiyoruz" diye konuştu.

"Çok iyi ve geniş bir aileyiz"

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün Malatya'nın tek bayan futbol takımı olduğunu anımsatan Çetin, altyapıyla birlikte büyük bir aile olduklarını dile getirdi.

Golcü futbolcu, takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak biz bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Gerek yönetim, gerek teknik heyet gerekse de futbolcular birbirlerine sıkı sıkıya bağlı. Herkes 2. Lig hedefi doğrultusunda kenetlenmiş durumda. Hepimiz bu hedef doğrultusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İşte bu güzel ortam başarıyı da beraberinde getiriyor. Bu iyi gidişatı sürdürerek, sezon sonunda hedefimizi yakalamak istiyoruz."

-İlk devreyi evlerinde noktalayacaklar-

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ilk yarının son maçını sahalarında TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ile oynayacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, geride kalan 8 hafta sonunda 24 puanla namaglup lider durumda bulunurken, TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ise 18 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

İki takım Pazar günü 11.30'da Yeşiltepe 3 nolu sahada karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Hasan Zereyli, Metin Malatyalı, Mustafa Ahmet Yücel hakem üçlüsü yönetecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız