SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devrilen Otonun Sürücüsü Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'dan Malatya yönüne gelmekte olan oto devrildi. Kazada otonun 31 yaşındaki sürücüsü yaşamını yitirdi. Askeri Lojmanlarda ise iki araç çarpıştı, birinin sürücüsü yaralandı.

 

SÜRÜCÜ ÖLDÜ

 

Arguvan yakınlarında meydana gelen kazayla ilgili jandarma açıklaması şöyle:

 

"..08.02.2007 günü saat 15.30 sıralarında S.A. (Murtaza oğlu 1976 d.lu Arguvan, Bozburun nf. kyt.) yönetiminde bulunan 44 … 324 plakalı araç ile Malatya Arapgir karayolu 35.km de Arguvan Malatya istikameti Karababa Köyü mevkiine geldiğinde aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde tek taraflı ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir. Araç şoförü S.A.kaza mahallinde hayatını kaybetmiştir. Kaza ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır".

 

ASKERİ LOJMANLARDA

 

Askeri Lojmanlar içi Havuz Kavşağı'ndaki kazayla ilgili Emniyet raporunda ise "özetle" şu bilgiler yer aldı:

 

"Suçun Yeri      İkinci Hava Lojmanları İçi Havuz Kavşağı

Şüpheli/Müşteki           M. Y.: O. oğlu 1956 Viranşehir doğ.,

Şüpheli M. Ş.: A. oğlu 1977 Ankara doğumlu,

 

Olayın Özeti: Saat:09.50 sıralarında M. Ş. sevk ve idaresindeki 06 MLF 76 plaka sayılı oto ile M. Y. sevk ve idaresindeki 44 AZ 603 plaka sayılı belediye otobüsünün yukarıda belirtilen adreste birbirleriyle çarpışmaları sonucu, 06 MLF 76 plaka sayılı araç sürücüsü olan şüpheli yaralanmıştır".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız