SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devrilen Traktörün Sürücüsü Öldü

0
Güncellendi - 2017-09-04 22:01:09
Devrilen Traktörün Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çayköy Mahallesi’nde freni patlayan traktör devrildi. Traktörün altında kalan sürücü 63 yaşındaki Mehmet Korkmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından 10 çocuk babası Korkmaz'ın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yaşlı adamın yakınları sinir krizi geçirdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYSERİ- MALATYA KARAYOLUNDA..

Bu arada Kayseri-Malatya karayolu üzerinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri - Malatya karayolu Gürün İlçesi yakınlarında H.C.'nin (43) sürücüsü olduğu 06 DM 0853 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada otomobilde bulunan K.C. (36) hayatını kaybederken sürücü ile birlikte Y.C. (40), N.C. (36), F.C. (16), E.C. (11) ile A.C. (5) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gürün ve Kayseri'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız