SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devrim Gibi Çalışmalar Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:13:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partili yöneticiler Kurban Bayramı nedeniyle Sevgi Evlerini ziyaret ederek, çocuk ve gençlerle bayramlaştı. 

Çocukların kaldığı villayı ziyaret eden AKPliler, burada çocuklara misafir olarak onlarla sohbet ettiler.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Sevgi Evlerinin işlevleri ve görmüş olduğu fonksiyonlar gerçekten çok önemli. AK Parti ile birlikte özellikle gerek yaşlılarla ilgili bakım, gerekse çocuklarımızla ilgili evlerin gelişimi ve buradaki hizmetlerin değişimi toplum olarak hep beraber gözlemliyoruz ve gerçektende bundan gurur duyuyoruz” dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin ise “Bir yetimin başının okşanmasının bizim niçin ne kadar önem arz ettiğini yüce dinimiz bize ifade etmekte. Bizde bu buyruklar doğrultusunda şuanda evlatlarımızı yalnız bırakmamak adına sosyal devlet anlayışının en ince kılcal damarlarımıza kadar sirayet ettiği bu coğrafya da, bugüne kadar belki ihmal edilen bu alanlardaki, böyle güzel evleri başta MİAD’ın öncülük etmesinden dolayı emeği geçen bütün işadamlarına teşekkür ediyorum. Buradaki evlatlarımızın aile ortamını aratmayacak bir tarzda bakımlarının yapıldığını, eğitimlerinin verildiğini, bir anne şefkati ile bir baba şefkati ile yaklaşan bütün arkadaşlarımıza ben en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Biz hükümet olarak, iktidara geldiğimiz günden bugüne kadar birçok alanda devrim gibi çalışmalar yaptık. Ama her şeyden önemlisi sosyal devlet olmanın anlayışını da bu ülkede hakim kılmaya çalıştık” diye konuştu.

AKP’nin en önemli değişimleri sosyal devlet anlayışı konusunda olduğunu aktaran Milletvekili Öznur Çalık ise şu şekilde konuştu: “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın bünyesinde bulunan Sevgi Evlerini ziyaret etmekten ve çocuklarımızla birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Buralarda kalan büyüklerimizi ve çocuklarımızı ziyaret etmek hepimizin yapması gereken görevler, asli vazifeler olarak görüyoruz. Sosyal devlet anlayışını oturtan AK Parti Hükümeti olarak 10 yıldan bu yana çok önemli hizmetler ve değişimler yaşattık. En önemli değişimleri bence bu alanda yaptık diye düşünüyorum. Daha önce koğuş sisteminde bakılan ve yatırılan çocuklarımızı hepsini şimdi kendi evlerine yetiştirdik. Malatya bu konuda öncü oldu. Malatya MİAD Sevgi Evleri, Türkiye’nin rol modeli oldu. Burada 18 tane evimiz yapıldı ve akabinde Türkiye’deki örneklerden biri haline geldi. MİAD Sevgi Evleri Türkiye’nin örneğidir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız