SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devrim Niteliğinde Düzenleme"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:53:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “İktidarımız döneminde, birçok alanda olduğu gibi hayvancılık alanında da devrim niteliğinde çalışmalar yapıldı” dedi. 

Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve bazı partililer, Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Akın’ı ziyaret ederek , tekrar göreve seçilmesi nedeniyle ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşan ili Damızlık Koyun Keçi Üreticileri Birliği Başkanı İhsan Akın, “Üreticilerimizin hayvancılık teşvikleri konusunda en iyi şekilde faydalanmaları için hep saha çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Sahada bu teşvik ve hibe desteklerini iletiyoruz. Yetiştiricilerimizle bire bir saha çalışmalarımızda anlatıyoruz” diyerek, yetiştiricilerin taleplerini sürekli milletvekillerine ilettiklerini ve milletvekilleri ile istişare içerisinde olduklarını ifade ederek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Sayın İhsan Akın, artık çıraklık dönemini bitirip ustalık dönemine geçmiştir. Malatya’mız tarım ve hayvancılık bakımından önemli illerden biridir. Gerek merkezi yönetim ve gerekse belediyeler olarak elimizden gelen her türlü desteği verdiğimizi ve vermeyi sürdüreceğimizi belirtirim” şeklinde konuştu.

Milletvekili Mustafa Şahin de, “İktidarımız döneminde, birçok alanda olduğu gibi hayvancılık alanında da devrim niteliğinde çalışmalar yapıldı” ifadelerini kullanarak, “Hayvan, et ve süt desteği var. Devrim niteliğinde düzenlemeler yaptık. Geçtiğimiz günlerde Tarım Bakanımız Erzurum’da, Malatya’da içinde olduğu 19 ilde yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı” dedi.

Tarım Bakanlığı ve birlikler vasıtasıyla sürü yönetim kursu, çobanlık kursu için yıllık 5 milyar lira ödenek desteği ayrıldığını söyleyen Mustafa Şahin, her konuda yetiştiricilere yardımcı olduklarını ve olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız