SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devrim Niteliğinde.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Topsöğüt beldesini ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş ve partililerle birlikte Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan'ı makamında ziyaret eden Şahin, yaptığı konuşmada beldelerin kapatılmaması için sandık kuran CHP yi eleştirerek, “Bizden evvel 16 ilimiz büyükşehirdi. Acaba gidip oralara referandum sandıkları koysalar bir Allah'ın kulu dermi biz büyükşehirden memnun değiliz. Öyle bir şey olsaydı onlar önerge vermezlerdi.Her şey üzerinden kendilerine oy devşirmek için bu çabalarını sarf ediyorlar. Ancak, vatandaşımız şunu iyi biliyor. Kendisinden olan, kendisi gibi düşünen, dertleriyle dertlenen insanları arıyoruz biz. Yıllardır biz hep bunun gayreti içerisinde olduk. Bu ülkede bugüne kadar onlarca seçim yapılmış.80 yılda ortalama 60 hükümet gelmiş geçmiş. Bir hükümetin ömrü bir buçuk sene bile olmamış ama biz hamdolsun şu an 10 yıldır kesintisiz iktidardayız“ dedi.

Topsöğüt muhtarlarıyla da bir toplantı gerçekleştiren Şahin, şunları söyledi: “Her alanda yapmış olduğumuz çalışmaları 10 yıl öncesine göre mukayese ettiğimiz zaman devrim niteliğinde çalışma yaptığımızı görmekteyiz.

Bunu yaparken asıl kaynak sizsiniz. Vatandaşımızın bu desteği olmazsa ne Recep Tayyip Erdoğan'ın ne bizim yapacağımız bir şey olamaz. Elbetteki desteği sizden alıyoruz.Ondan sonra sırtımızı Hakk'a yaslıyoruz. Eğer bugüne kadar bu kesintileri yaşamadıysak,karşımıza birçok bariyerleri çıkarmalarına rağmen darbeler üzerine darbeler planlamalarına rağmen herkesin bir hesabı varsa yüce Yaradan'ın da bir hesabı var. O da onların hile ve desiselerini başlarına geçirdi. Başbakanımızın dediği gibi bizim iki gömleğimiz var.Biri bayramlık biri kefenlik.Onun o dik duruşu sayesinde bugüne kadar bu ülkede sizin sesiniz olabiliyorsak sizin bize verdiğiniz güçten kaynaklanmaktadır.”

Merkez İlçe Başkanı Osman Güder de Topsöğüt teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Topsöğüt Belediye Başkanı Emin Paşahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız