SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devrimci Adil Olur, Dik Durur"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:30
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da 32 yıldan beri siyah elbise giyerek sürdürdüğü "12 Eylül" protestosunu, Kenan Evren ve darbeyi yapanların yargılanmaya başlamasıyla sonlandıran Şeyho Karakoç ile AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin arasında ilginç diyaloglar yaşandı. 
 
Ramazan Bayramı nedeniyle huzurevini ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, Kenan Evren ve darbecilerin yargılanmaya başlamasıyla 32 yıllık protestosuna son veren Şeyho Karakoç (69)'a "Şu anda onlarla ilgili bugüne kadar hiç kimsenin bir adım attığına şahit olmazken, bugün adım atılmışsa bu güzel bir şey değil mi" sorusuna Karakoç, "Bu güzel bir kazanım" dedi.
 
Milletvekili Şahin’in, "Nihai son mudur? Daha değil, bekleyip göreceğiz. O süreç devam ediyor. Yargıya intikal etti. Bizden bu kadar. Daha önce geldiğimde sende siyahlar duyuyordum. Eğer bugün çıkartmışsanız, demek ki bir adım atılmış. 12 Eylül için atıldı, 28 Şubat için atıldı, 27 Nisan e-muhtırası için atıldı. Bunlar güzel şeyler biraz takdir edelim. Bunları takdir etmezsen var ya devrimciliğin hiçbir kıymeti kalmaz. Devrimci biraz böyle adil olur, dik durur. Doğru ve gerçekleri vaktinde görür. Kim olursa olsun, kim yapmışsa, bizim yapamadıklarımızı birileri yapmışsa o eli öperiz" sözleri üzerine ise Karakoç, "Yalnız çok faili meçhul var. Onların hesabı hiç sorulmadı" diye konuştu. Şahin de, "İnşallah bu ülkede bir daha faili meçhuller olmayacak, sen de artık karalar giymeyeceksin" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız