SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dezavantajlı Gruplara Destek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:06:39
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ile birlikte ilk olarak Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret eden Hakan İnci, dernek başkanı Muharrem Kıbriz ve yöneticilerle görüştü. CHP’li İnci, burada yaptığı konuşmada, “Bu ülkede rahat ekmek yiyor, namusumuz ve şerefimizle yaşıyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Biz bunun bilincindeyiz” dedi.

DEZAVANTAJLI GRUPLARI DESTEKLEYECEĞİZ 

Bir soru üzerine, belediye başkanı seçilmesi durumunda, dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalara özel bir önem vereceklerini kaydeden İnci, “Önce engellilerle ilgili çalışmalar yapacağım. Aynı zamanda sizler gibi mağdur olmuş ailelerle ilgili önemli projelerim var. Yasal olarak olanaklar neye elveriyorsa, bunları sonuna kadar kullanıp dezavantajlı grupları destekleyeceğiz” diye konuştu. 

İnci, dernek yöneticisinin sorusunu yanıtladıktan sonra, böyle bir dernekte siyasi konuşmalar yapmayı uygun görmediğini belirterek, ailelerin acısını paylaşmak için derneği ziyaret ettiğini söyledi. Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muharrem Kıbriz ise İnci’nin ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, başarılar diledi. 

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, daha sonra ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Bayram Akdemir ve dernek üyeleri tarafından karşılanan İnci, şehit aileleri ve gazilerin taleplerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, sorunları dinledi. 

İnci’nin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek başkanı Bayram Akdemir ise Kıbrıs ve Kore gazileriyle yeterince ilgilenilmediğinden yakınarak, “Bizim hatırlanmak dışında hiçbir isteğimiz yok” dedi. 

ÇANAKKALE RUHUNU GENÇ NESLE ANLATIYORUZ 

Dernek olarak öncelikli amaçlarının Çanakkale ruhunu genç nesle anlatmak olduğunu kaydeden Akdemir, “Biz burayı açtığımız zaman Kore ve Kıbrıs harekatından ziyade Çanakkale ruhunu genç nesle anlatmayı hedefliyorduk. Bunun için çalışmalar yaptık ve halen yapıyoruz” diye konuştu. 

Dernek Başkanı Bayram Akdemir, ziyarette, Hakan İnci’ye “Malatyalı Gazilerimiz” isimli kitabını hediye etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız