SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Dezenformasyon'' Mesajlar.!

A- A+ PAYLAŞ

Editör’den…

Sevgili ve de çok değerli Malatya Haber okurları… Malatya Platformu köşemizde yaklaşık 7 yıldır sizlerin görüşlerine yer vermekteyiz… Malatyamızı mecliste temsil eden milletvekillerimize ve ilimizi yöneten değerli yöneticilerimize Malatya Haber aracılığıyla ‘sesinizi’ duyurma fırsatı buluyorsunuz… Zaman zaman yorumlarınız kişiselleşse de bizler belli ölçülerde bunlara yer veriyoruz…

 

Ancak;   

 

Özellikle son aylarda bir takım kimseler, dezenformasyon dolu metinler, küfür, aşırı argo ifadelerle sitemizde yer bulmaya çalışmakta… Bu tür ifadeler ‘acziyet’in bir yansıması aslında ve biraz da bireysel gelişmemişlikten kaynaklanıyor. O nedenle, 'o' bir takım kişilere bu yazıyı ithaf etmekteyiz… Umarız ne demek istediğimizi ‘kavrayabilirler’ …!

 

Bir de şu var, birilerinin yanlış bir şey yapması o yanlışı doğru hale getirmiyor, yanlış her zaman yanlıştır…

 

"Dezenformasyon" kokan yazılar… Ve ‘Sıkıysa Bunu Yayınlayın’ gazlamaları!…

 

Öyle yazılar bizlere ulaşıyor ki, değerli Malatya Haber okurları; her iki doğru bilgi arasında bir yanlış bilgi yerleştiriliyor ve doğru bilgiyi ısırdığınızda aradaki yanlış bilgiyi de bünyenize katmış oluyorsunuz.

 

Bizlerin mesleki geçmişleri ve tecrübeleri bazı şeyleri ‘anlamaya’ fazlasıyla yeterlidir..  Arada, ‘Kokuşmuş’ ve ‘Dezenformasyon’ kokan yazılara gülüp geçmekteyiz…

 

Bu satırlara son verirken, sağlık dolu günler geçirmenizi temenni ediyoruz…

 

Malatya Haber

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız