SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DGD Ödemeleri Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çiftçilere 2005 yılı Doğrudan Gelir Desteği (DGD) ödemelerinin 19 Ağustos-3 Eylül 2006 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Malatya Tarım İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin ve Ziraat Bankası Malatya Şube Müdürü Feridun Şipal, Ziraat Bankası'nda bir basın toplantısı düzenledi. Tarım İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, Malatya il ve ilçelerinde 47 bin 228 çiftçiye 24 milyon 130 bin YTL tutarındaki 2005 yılı DGD ödemesinin 19 Ağustos 2006 tarihinde başlayacağını belirterek, ödemelerin 3 Eylül 2006 tarihine kadar devam edeceğini kaydetti.

Aytekin, ödemelerin cumartesi-pazar günleri de yapılacağını ve mesai günlerinde ortalama 400 çiftçiye, hafta sonlarıysa ortalama 700 çiftçiye ödeme yapılması için bir plan hazırlandığını kaydetti. Aytekin, ödemeler esnasında çiftçilerin bir sıkıntı yaşamaması için güvenlik dahil her türlü önlemin alındığını söyledi.

Aytekin, "Ödeme günü gelen çiftçilerimizin yanlarında T.C. Kimlik Numarası bulunan bir kimlik belgesi ile birlikte İlgili banka şubesine giderek DGD ödemelerini almaları gerekmektedir. Ayrıca ödeme günü geldiği halde, banka şubesine gitmeyerek ödeme gününü geçiren çiftçilere, 3 Eylül 2006 tarihinden sonra ödeme yapılacaktır."dedi.

Ziraat Bankası Şube Müdürü Feridun Şipal da, Malatya merkez, merkeze bağlı köyler, Yazıhan İlçesi ve ilçeye bağlı köylere ödemelerin Ziraat Bankası Özel İşlem Merkezi'nde, Kale İlçesi'ndeyse Akpınar Şubesi'nde ödemelerin yapılacağını aktardı.

Şipal, diğer ilçelerdeki ödemelerin de ilçe kaymakamlıkları tarafından belirleneceğini kaydederek, hak sahiplerinin istenilen evraklarla bankaya gelmelerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız