SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dia da Tamam, İmza An Meselesi

0
Güncellendi - 2017-06-20 02:52:36
Dia da Tamam, İmza An Meselesi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’e iddialı bir kadroyla girmek isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Issiar Dia ile her konuda anlaşma sağladı. Senegalli futbolcunun birkaç gün içerisinde İstanbul’a gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Her mevki için arayışlarını sürdüren sarı siyahlılar, bir dönem Fenerbahçe’nin de formasını giyen 30 yaşındaki kanat oyuncusu Issiar Dia ile görüşmelerinde olumlu sonuç aldı. Bu sezon Fransa Ligue 1 takımlarından Nancy’nin formasını giyen Senegalli futbolcu ile her konuda anlaşan yönetim, tecrübeli futbolcuyu Türkiye’ye davet etti.

Bu sezon Nancy formasıyla 31 karşılaşmada görev alan Dia, 8 gol kaydederken, 3 asist yaptı. Dia’nın Nancy ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor.

Tecrübeli futbolcuyla prensip anlaşmasına varan yönetim, tecrübeli kanat oyuncusunu kadrosuna katarak, transferdeki rüzgarını sürdürmek istiyor.

Nancy formasıyla 169 karşılaşmaya çıkan Issiar Dia, 24 gol kaydederken, 22’de asist yaptı. Ligue 1’de 157 maçta 21 gol atan ve 20 asist yapan Senegalli futbolcu, Süper Lig’de 38 karşılaşmada 5 gol kaydederken, 4’te asist yapma başarısı gösterdi.

Dia, Nancy forması ile 24, Ameins formasıyla 8, Fenerbahçe formasıyla 6, Lekhwiya Sports Club formasıyla 5, Al-Kharitiyat Sports Club formasıyla 2 gol kaydetti.

Dia, Senegal A Milli, Fransa U18, Fransa U19 ve Fransa U21 Milli Takımlarının da formalarını giydi.

BADJİ KAYSERİ İLE ANLAŞTI..

Bu arada, Evkur Yeni Malatyaspor'un da ilgilendiği belirtilen Anderlechli  Stephane Badji'nin, 1 yıllığına kiralık olarak Kayserispor ile anlaştığı bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Irfan44 (6 yıl önce)
    Başkan istifa diyen kimse yok garip
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye istifa etsin kardeşim sacmalamayi bırakın Allah aşkına Adil başkan daha ne yapsın söyler misin ? Birçok şehrin hayali olan süper ligi üç senede kazandırmış Takımın başına Ertuğrul sağlam gibi kimsenin itirazı olmayan birini getirmiş.Bence senin gibi niyeti üzüm değil bagciyi dövmek olan taraftarlar istifa etmeli yeter artık sizin yaptığınızi Elazığlı yapmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (6 yıl önce)
    yapılan transferler gerçekten çok iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Iyi transfer
    0
    0
    Yanıtla