SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dialiba Giresun'a Gitti

0
Güncellendi - 2017-08-08 06:45:10
Dialiba Giresun'a Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyasporlu Boubacar Dialiba Diabang, TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’a transfer oldu.

Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Senegalli futbolcunun daha önce TFF 1. Lig ekibi Samsunspor’a 1 yıllığına kiralandığı açıklanmıştı. Topuk Yaylası’ndaki ikinci etap kamp çalışmaları ve Ankara’da düzenlenen TSYD Futbol Turnuvası’nda yer alan Dialiba, turnuva sonrası teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla vedalaştı.

Çotanaklar ile her konuda anlaşan Senegalli futbolcu, Giresun’a giderek, resmi sözleşmeyi imzaladı ve yeşil beyazlı kulübün formasını giydi.

Sol kanatta oynamasına karşın ileri uçta etkili olan 29 yaşındaki Senegalli futbolcu, geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatayaspor’da 13 gol kaydetti.

Boubacar Dialiba Diabang, 31 maçta 2 bin 510 dakika forma giydi ve 3 sarı kart gördü. Dialiba, 13 gol kaydederek, takımın en golcü ismi oldu.

Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • caner (6 yıl önce)
    Evet dialiba çok özverili oyuncu, çok sevdiğimiz oyuncu. Ama yedek kalacağına bence yeni kalpler kazanacağı bir dost takıma gitmesi kendisi için daha hayırlı oldu. Yürekten başarılar, hem Giresunspor'a hem Diba'ya..
    0
    0
    Yanıtla
  • Senol p (6 yıl önce)
    GİRESUNSPOR taraftarı olarak kardeş kulüp yeni malatyaspor çok tşk ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafak (6 yıl önce)
    YAZIK OLDU GÖNDERİLECEK ENSON ADAMDI GERÇEKTEN TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK TEK İSİMDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmetalkan (6 yıl önce)
    Yazık oldu...Gönderilecek en son adamdı bence...Mücadeleci görev adamı...
    0
    0
    Yanıtla