SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dialiba ve Amutu YMS'ye İmza Attı

0
Güncellendi - 2016-08-01 18:48:24
Dialiba ve Amutu YMS'ye İmza Attı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor Boubacar Dialiba (C.Kraków -sol kanat) ve Austin Amutu'yu (KiryatShmona -forvet) kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor Kiryat Shmona takımından Austin Amutu ve Cracovia Krakow takımından Boubacar Dialiba ile sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, transferleri sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Austin Amutu

Geçen sene Malezya Süper Lig takımlarından Kelantan FK takımıyla sezona başlayan Austin 8 maç oynadı ve 2 gol attı. Ligin ikinci yarısında ise İsrail Süper Lig takımlarından Hapoel Kiryat'a transfer olan Nijeryalı golcü oyuncu 12 maçta 5 gol kaydetmişti.

1,86 boyundaki Austin Amutu, forvet bölgesinde oynuyor ve güçlü fizik yapısıyla dikkat çekiyor. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in 'transfer etmemiz halinde Türkiye'de adından söz ettirir' dediği Austin, Nijerya U17 ve U23 takımlarında forma giydi.

Boubacar Dialiba

Dakar UC, Zeljeznicar, Real Murcia, KV Mechelen ve Cracovia Kraków takımlarının formalarını giyen Dialiba, Jupiler Pro League’de 92 karşılaşma 4 bin 793 dakika forma giydi ve 13 gol atarken, 12’de gol attırdı.

Senegal Milli Takımının da formasını giyen 28 yaşındaki futbolcu orta saha ve forvet mevkilerinde forma giyiyor. 1,79 metre boyunda ve 69 kilogram ağırlığındaki Senegalli’nin tam adı Boubacar Dialiba Diabang.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Panok01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Şakir (7 yıl önce)
    Dialiba iyi bir futbolcu.Ptt 1 Ligde iş yapar.Ronaldo mu gelmeli.Alınırsa iyi olur.Yorumlarda hep şikayet var.Şu ana kadar transfer edilen yerli futbolcular bu ligin en iyileri.Yabancı futbolcular da uyum sorunu aşılırsa bu takım şampiyonluğa oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    alınan transferlerin çoğu iki ayağınıda kullana biliyor ve değişik mevkilerde oynayabiliyor bu sezon çok çok mükemellek olacak bir sıkıntı çıkmassa inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (7 yıl önce)
    ARKADAŞ ADAMLAR ALIYOLAR HEPİNİZ YOK ŞÖYLEDİR BÖYLEDİR DİYOSUNUZ Bİ DURUNDA OYNASINLAR YAV Bİ KASA ELMADAN ÇÜRÜK ÇIKIYOSA BUNLARDA DA ÇÜRÜK ÇIKACAK ELBETTE HEPİNİZ SABIRSIZ VE ART NİYETLİSİNİZ ÇOĞU TAKIM DUYULMAMIŞ İSİM GETİRİYOR PTT 1 LİG DE ADAMLAR TAKIR TAKIR OYNUYOR ŞU YÖNETİM SİZE ETO YU GETİRSE ONADA Bİ KULP TAKARSINIZ VALLAHA YAV
    0
    0
    Yanıtla
  • Prof (7 yıl önce)
    Gecen yil karsiyaka goztepe a.demirspor ne transferler yaptilar super lig yerine agaca ciktilar bu is isimle olma yurekle havayla inanmayla olur basariya ac insani getireceksin size bir ornek daha vereyim cok bilen arkadaslar buyuk takimlarla kucuk takimlatin maclarini izleyin bakin kucuk takimlar nasil kendini kanitlamak icin saldiriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Mert44 kardeşin paylaştığı linki ve austin için https://youtu.be/w9caRKdry9k linkini seyredip biraz daha fikir sahibi olun, austin seri, güçlü ve net vuruşları var. Dialiba da her 2 ayağını kullanıyor, mühim olan bu oyuncuların kalitesine ayak uydurabilmek. Geçen sene hiç seri ve kontra atağa çıkamıyorduk. Oyuncuların parlaması oyun sistemiyle de ilgili
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa guler (7 yıl önce)
    Yinede alamamaktan almak iyidir.malatyaya hayirli olsun.oynamasalarda buyuk malatya taraftari bu isimleri oynatir.hayirli ugurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk köseoğlu (7 yıl önce)
    İyi yapmışsınız ilhan cavcacda alıyordu türkiye 'de flaş oluyorlardı sonra satıyorlar büyük paralara inşallah iyi olur şapıyon oluruz inşallah hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Malatyasporumuza hayırlı olsun iyi olur inşallah eldeki kuş daldaki kuştan iyidir, siteyi iyi takip etmedigin belli vaizoglu kardes daha öncede ben bu transferlerden amutuya hayırlı olsun demiştim biz yırtıcı hızlı bir sezonda 20 gol atabilen oyuncu istiyorduk daha vasat larını aldık bunda da bir hayır vardır
    0
    0
    Yanıtla
  • tayfun 44 (7 yıl önce)
    bunlar kim biz bunlarlamı şampıyon olacağız hadı hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • görende diyecek şampiyonlar liginde oynayacağız alt tarafı ptt lig de oynuyoruz en kötü hedef play off
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (7 yıl önce)
    Adı sanı duyulmamışlara alarak isim yapmak mı istiyorlar.Rakipler kimleri alıyor biz kimleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Boubacar Dialiba https://www.youtube.com/watch?v=4xYpHGHR3Mk linki izle iyi futbolcu..
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (7 yıl önce)
    Bizde pişerler gereken yerlere giderler.Niyetimiz Şampiyonluksa adı sanı duyulmuş süperlig oyuncuları alınır
    0
    0
    Yanıtla
  • acaba adana-karabük-alanya şampiyon olduklarında adı sanı duyulmuş futbolcularlamı şampiyon oldu.karşıyaka küme düşerken kadrado kaçtane süper ligde oynamış oyuncu vardı ve göztepe zorla ligde kaldı kadroda kimler vardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizoğlu (7 yıl önce)
    BAY ELEŞTİRİ ERAY EFENDİNİN GÖZÜ AYDIN OLSUN! İŞTE TRANSFERLER BUYUR BAKALIM BİR HAYIRLI OLSUN DE Kİ ART NİYETLİ OLMADIĞINI ANLAYALIM?
    0
    0
    Yanıtla