SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diğer Aday da Yönetimde..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eczacı Odası'nın yapılan seçiminde eski başkan Bülent Köse (soldaki) yeniden başkanlığa getirilirken, rakibi Tahir Özelçi (sağdaki) ise yeniden yönetime girdi.

Malatya Eczacı Odası'nın seçimi gece geç saatlere kadar sürdü. Toplam 215 delegeden 190 delege eski başkan Bülent Köse ile eski genel sekreter Tahir Özelçi başkanlığındaki 2 ayrı çarşaf liste için oy kullandı.

Yapılan oy tasnifinde 190 oydan 4'ü iptal edildi. Seçim sonucunda Bülent Köse'nin listesinden 3 kişi, Tahir Özelçi'nin listesinden ise 2 kişi yönetim kuruluna girdi.

Seçim sonucunda oluşan yönetim kurulu üyeleri ve aldıkları oylar şu şekilde;

Bülent Köse (103), Mehmet Fatih Aydoğan (97), Umut Uyum (97), Tahir Özelçi (92) ve Sema Özpolat (92).

Denetleme Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

M. Şinasi Saruhan (94), Mehtap Atay (93) ve Fikret Geneş (91).

Denetleme Kurulu'nda ilk 2 isim Bülent Köse'nin listesinden, son isim ise Tahir Özelçi'nin listesinden girdi.

Haysiyet Divanı ise tamamen Bülent Köse'nin listesinden girerek isimler ve aldıkları oylar şu şekilde oluştu:

Adem Şeker (103), Nezih Dağdelen (100), Meral Öztürk (96), Hülya Tantekin (95) ve Tuğba Karadağ (94).

Büyük Kongre delegeleri ise Kemal Yüksel (150), Bülent Köse (105), Bektaş Eren (99), Çetin Torun (97) ve Tahir Özelçi (90) isimlerinden oluştu. Kemal Yüksel, her iki listede bulunarak seçimdeki en fazla oyu alan isim olurken, Tahir Özelçi ise diğer listeden giren isim oldu.

Seçimi 3. dönem kazanan Bülent Köse, seçim sonucunun delegelerin birlikte çalışmayı isteyen bir şekilde sonuçlandığını belirterek, yeni dönem çalışmalarını yönetim kurulunda konuşarak kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti.

Seçim sonucunda yeniden başkan seçilen Bülent Köse ile karşı liste hazırlayarak yeniden yönetime giren Tahir Özelçi, sonuçların açıklanmasının ardından kucaklaşarak, birbirlerini tebrik ettiler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız