SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diğer Makam Otosu Hizmette

A- A+ PAYLAŞ

Resmi plakalı Mercedes makam otosu hakkında "haciz ve el koyma" kararı çıkan Belediye Başkanı Cemal Akın, Çarşamba günkü bazı ziyaretlerini, zaman zaman kullandığı sivil plakalı diğer makam otosuyla gerçekleştirdi.

Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne yaptığı ziyarette de, hacize konu borç ödendikten sonra "haciz ve el koyma işleminin durdurulduğu" belirtilen resmi plakalı Mercedes yerine 44 FF 220 sivil plakalı, Wolksvagen marka ikinci makam otosunu kullandı.

ESNAF SARAYI'NDA..
Belediye Başkanı Cemal Akın, bir süre önce Malatya Esnaf Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı görevine yeniden seçilen Şevket Keskin’e kutlama ziyaretinde bulundu. Ziyarette ESKK Başkanı Ali Evren ve bazı esnaf odalarının başkanları da bulundu.

Akın, Şevket Keskin’in Aralık ayında yapılan genel kurulda seçildiğini, fakat görevinde başarılar dilemek ve kutlama ziyaretinde bulunmak için, tüm odaların seçimlerini tamamlamalarını beklediğini kaydetti.

Belediye Başkanı Akın, ziyaretteki konuşmasında, Belediye olarak kamu hizmeti yürüttüklerini belirterek, esnaf örgütleri ile birlikte esnaf ve tüccarın sorunlarının çözümü için çaba harcayacaklarını söyledi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin’in esnaf kesiminin sorunlarının dile getirilmesinde ve çözümlenmesinde hayırlı hizmetler yaptığını kaydeden Akın, “ İnanıyorum ki, bundan sonra da çalışmalarınız daha verimli olacak ve Malatya esnafı hak ettiği konuma gelecektir. Bu yolda yapacağımız ortak çalışmalar bizi mutlu edecektir. Sayın Keskin ve tüm oda başkanlarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Sivil toplum kuruluşları olarak Şehreminini, Malatya Belediye Başkanı’nı aramızda görmek bize güç vermektedir” dedi.

Belediye Başkanı Akın’ın esnafın içinde olan, esnafı iyi tanıyan ve Malatya halkını iyi tanıyan bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, “Bugün göreve yeniden seçilmemizden dolayı bizleri ziyaret etmişlerdir. Bütün esnaf camiası olarak şükranlarımı arz ediyorum. Malatya’da başarılı olmaları için her zaman yanında olduğumuzu, Malatya hayrına yapacağı bütün işlerde kendisine destek olacağımızı her zaman beyan etmişizdir” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının, bu bağlamda esnaf camiasının belediye ile iç içe olduğunu ifade eden Keskin, “ Esnaf camiasının da büyük sorunları var. Bu sorunlar, belediye tarafından çözülecek. Sorunlarımızın Belediye Başkanımız Sayın Akın tarafından çözüleceğine inanıyorum. Malatya’ya yapacağı bütün güzel katkılarda esnaf ve sanatkar camiası her zaman Belediye Başkanı’nın yanında olacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız