SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dijital TV Semineri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Türkiye Bilgi Teknolojileri Platformu (TÜBİTEK), Uydu Dünyası Dergisi ve Malatya Elektrikçiler Odası'nın organizasyonu ile 7 ilin katılımı ile Dijital TV Teknolojileri semineri gerçekleştirildi.

Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde katılımcılara günümüz teknolojileri hakkında bilgiler verildi. Seminer sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TÜBİTEK, Uydu Dünyası Dergisi Genel Koordinatörü Süleyman Şahin, düzenlenen Dijital TV Teknolojileri Semineri'ne Malatya, Sivas, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep illerinde faaliyet gösteren elektronik teknik servis ile satış yapan bayilerin katıldığını belirtti.

Şahin, seminerde TV yayıncılığında yeni teknolojiler, Sayısal TV yayıncılığında kullanılan ekipmanlar, toplu konutlarda merkezi TV dağıtım sistemleri konuları hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldığını kaydetti.

Malatya Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk ise iki yıldır böyle geniş katılımlı bir seminer düzenlemeyi hedeflediklerini ve seminerin Malatya'da verilmesinin kendileri için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Sponsor firmaların da katıldığı seminerde, vatandaşlara açılan stantlarda bilgiler verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız