SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dik Duracağız, Dikleşmeyeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, mahalle ziyaretlerini ve esnaf gezilerini sürdürdü. Beydağı Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları da ziyaret eden Çakır, Hacı Bektaş Veli Vakfı başkanıyla görüşürken de tavsiye ve görüşleri önemsediklerini bildirdi.

Çakır'ın çalışmalarına ilişkin olarak sekreteryasından yayınlanan bülten şöyle:

"Türkiye işçi emeklileri Malatya şubesini ziyaret Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz işçi emeklilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Şube başkanı A.Vahap Özdemir ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ekonomik durumu iyi olmayan emekliler için ücretsiz paso ve sosyal alan eksikliğini dile getirdi. Özellikle ilimizde bulunan umuma açık tuvaletlerin yetersiz olduğunu, olanların ise paralı olmasını eleştirdi, sıkıntılarının giderilmesini istedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; Şehrimizin güzelleşmesi için bize verilecek beş yıllık görevde ilimizin beş yılını değil 20 – 30 yıllık planlamasını yapacağız. Sorunlar basittir, ancak çözmek için sorunu tespit etmek gerekmektedir. Bu anlamda yaptığımız bu ziyaretleri önemsiyoruz. Bundan sonrada bu tür diyaloglarımız devam edecek. Sosyal ihtiyaçlarımızı karşılamak için özel, gayret ve çalışmalarımız olacak

* Hacı Bektaş veli kültür derneğini ziyaret
Daha sonra Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, Hacı Bektaş veli kültür derneğini ziyaret etti.

Hacı Bektaş veli kültür derneği başkanı Hasan meşeli; “Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya tarihi ve doğası itibariyle ve yetiştirdiği büyük insanlarla müstesna bir yere sahiptir. Bu anlamda daha güzel çalışmalar yapılmasını istiyoruz. Çünkü yerel seçimler çok önemlidir, toplumun aynasıdır. Ülkemizin siyasi ve ekonomik yapısına önemli katkıda bulunacaktır. Bu sebeple ak parti adayımıza ve teşkilatına üstün başarılar diliyorum” dedi.

Ahmet Çakır yaptığı konuşmasında; “Başkanımızın, bizlerden beklentileri, önerileri ve talepleri nelerdir, bunları öğrenmek ve istişarede bulunmak amacıyla sivil toplum kuruluşlarımızı ve kanaat önderlerini ziyaret ediyoruz. Tavsiye ve önerileri önemsiyoruz, bu fikir ve görüşler, bizlere yol gösterecek çalışmalarımıza yön verecektir. Ortak aklı şehir yönetimine taşımak ve birlikte sürdürülebilir, sürekli kalkınmayı sağlamak için gayret edeceğiz” dedi.

* Malatya beydağı devlet hastanesi hasta ziyaretleri
Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, kadın kolları başkanı Emine Akkurt, Malatya beydağı devlet hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu, hastalara karanfil verdi.

* Ahmet Yesevi mahallesi Yeşilevler mahalle toplantısı
Her akşam bir mahallede geniş katılımlı toplantı düzenleyen ak parti dün akşamki toplantısını Yeşiltepe, Ahmet Yesevi mahallesi Yeşilevler sitesinde gerçekleştirdi. Toplantıya Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır, İl başkan yardımcısı Hacı Bayram Yılmaz, il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.
Site sakinleri belediye başkan adayı Çakır’dan; İtfaiye aracı, sosyal tesislerin çoğaltılması, site içerisindeki camii inşaatının tamamlanması, semt pazarı ve otobüslerin daha sık seferler düzenlemesi konularında yardım istedi.

“İnsanların, mutluluğu, refahı, ülkenin adalet ve kalkınma ile büyümesi için siyaset yaptıklarını ifade Ahmet Çakır, Sizin takdirinizle, sizin iradenizle, sizin teveccühünüz ile son 6 yılda Türkiye'yi nereden nereye taşıdığımızı en iyi siz biliyoruz. Onun için biz ak parti olarak, belediye başkan adayı olarak, işimiz hizmet, gücümüz sizlersiniz diyerek sizlerin sesi ve temsilcisi olamaya devam ediyoruz. Sizin bu desteğiniz devam ettikçe, Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Mahallemizin, sitemizin sorunlarını bir bir tespit edeceğiz, çözüm önerilerimizi en kısa sürede, imkânlarımız ölçüsünde hayata geçirmek için mücadele edeceğiz. Biz bu milletin efendisi olmaya değil, bu milletin hizmetkârı olmaya geldik. Farkımız bu, biz çamur siyaseti yapmayacağız işimize bakacağız” dedi.

* Köy garajı ve sıtmapınarı esnaf ziyaretleri
Köy garajı esnaflarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Ahmet Çakır, daha sonra köy garajı esnafları ile sıtmapınarı esnaflarını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi, destek istedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız