SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dikkat, Buzlanma ve Don Var.!

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, hava sıcaklıklarının İç ve Doğu bölgelerde azalacağını, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da minimum sıcaklıkların 0'ın altında gerçekleşeceğini söyledi.

İstanbul'da havanın az bulutlu ve soğuk olacağını tahmin ettiklerini belirten Çağlar, bu gece İç Anadolu Bölgesi'nde Ankara, Kırıkkale, Nevşehir, Yozgat ile Doğu Anadolu'nun batı kesimlerinde Erzincan, Elazığ, Tunceli, Malatya'da buzlanma ve don olayı beklendiğini dile getirdi.

Yarın, İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli yağışlar görüleceğini belirten Çağlar, kuvvetli yağışların Pazar günü de Doğu Anadolu'nun orta kesimlerinde etkili olacağını kaydetti.

Çağlar, 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın yapıldığı Erzurum'da Perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışları görüleceğini, yağışların kuvvetli olmayacağını ifade etti.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Çağlar, şunları söyledi:

''Hafta sonu yurt genelinde kar yağışı bekleniyor. Yağışların Doğu Anadolu'da gelecek haftaya kadar aralıklarla süreceği tahmin ediliyor. İç ve Doğu Anadolu'da kar şeklinde görülecek yağışlar, yarın İç Anadolu'nun doğusunda, pazar günü Doğu Anadolu'da kuvvetli olacak.

Yağışlı sistem Pazartesi günü biraz daha doğuya çekiliyor. Sıcaklıkların yarın Kuzey ve İç kesimlerde, Pazar günü yurt genelinde 2 ila 4 derece azalması bekleniyor.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız