SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dikkat!. Çamur Yağacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:58:14
Dikkat!. Çamur Yağacak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin güney, iç ve doğu bölgelerinde lodos fırtınasıyla taşınacak toz, hava kalitesini azaltırken, çamur şeklinde yağışa da neden olacak.

Türkiye'nin güney, iç ve doğu bölgelerinde lodos fırtınasıyla toz taşınımı beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bu gece ve yarın lodos fırtınası ve yer seviyesinin aşırı ısınmasıyla oluşacak termal rüzgarlar sonucu; Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Mardin, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Ankara, Kırıkkale, Kahramanmaraş ve Malatya illeri başta olmak üzere Güneydoğu Anadolu'nun güney ve batısı, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, İç Ege ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde toz taşınımı görülecek.

Toz taşınımının oluşturabileceği düşük görüş mesafesi, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız