SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dikkat Çekince!

A- A+ PAYLAŞ

Şehit Polis Memuru Mehmet Özbek'in Malatya'daki cenaze töreni sırasında Yeni Cami'ye getirilen çelenkler arasında yeralan "Türk Silahlı Kuvvetleri" yazılı çelengi gören askeri yetkililer, bu tanımlamayla askeri bir makamın çelenk göndermeyeceği gerekçesiyle tepki gösterdiler ve çelengi kaldırttılar.

Muş'un Malazgirt ilçesinde PKK'lı teröristlerin roketatarla gerçekleştirdikleri hain saldırıda yaşamını yitiren Polis Memuru Özbek'in cenaze töreninin yapılacağı Yeni Cami'nin avlusuna, birçok çelenk gönderilmişti.

Cumhurbaşkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Genelkurmay Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Malatya Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü, 2. Ordu Komutanlığı, 7. Ana Jet Üs Komutanlığı, Malatya Emniyet Müdürlüğü, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile birçok kuruluşun çelengi tören alanındaydı.

Genelkurmay Başkanlığı ile kuvvet ve ordu komutanlıklarının çelenklerine karşılık bir de "Türk Silahlı Kuvvetleri" yazılı çelenk bulunması, askeri yetkililerin de dikkatini çekti. Bir binbaşı hemen müdahale ederek, çelengin üzerindeki "Türk Silahlı Kuvvetleri" yazılı şeridi aldı ve çiçekçiye de hemen bu çelengin kaldırılması talimatını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız