SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dikkat!.. "Kapalı"..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:23:19
Dikkat!..
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 ve 29 Ekim günü bazı yolların taşıt trafiğine kapatılacağını bildirdi ve araç sahiplerini uyardı.

Emhiyet Müdürlüğü'nün bu konuda yapılan düzenlemeye ilişkin açıklaması şöyle:

"28 Ekim 2012 günü Anıt alanında Çelenk Koyma Töreni yapılacağından, 12.30-13.30 saatleri arası Anıt Kavşağı taşıt trafiğine kapalı olacaktır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları, İnönü Caddesi A.V.M karşısında yapılacağından,

29 Ekim 2012 günü saat: 08.00 -11.30 arası;

Tevfik Temelli Caddesi,

Terminal Caddesi

Zapçıoğlu Caddesi (İl Sağlık Müdürlüğü Önüne kadar),

İnönü Caddesi, Sıtmapınarı Kavşağı ile Emniyet Müdürlüğü Kavşağı arası yol taşıt trafiğine kapalı olacaktır.

29/10/2012 günü İnönü Caddesi Sıtmapınar Kavşağı ile Viraj Kavşağı arası ve Abdullah Gül Parkı civarına araç park edilmemesi, ayrıca vatandaşlarımızın mağdur olmaması için alternatif yolları kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız