SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dikkat Sapık Var!..

A- A+ PAYLAŞ

İstiklal ve Başharık Mahalleleri ile Hasanbey Caddesi’nde 3 olay.. Biri 13 yaşında 3 kız öğrenciye “sapık” tacizi.. 3 olayın da faili meçhul!..

Polis’ten edinilen bilgiye göre; ilk olay 5 Nisan günü 12.30 sırlarında İstiklal (Tekmezar) Mahallesi 6. Sokakta oldu. 18 yaşındaki S.F. adlı genç kız, polise başvurarak, evine giderken, 40-45 yaşlarında, daha önceden görmediği bir şahsın, kolundan tutarak, önünde bulundukları apartmanın merdivan altını gösterdiğini ve “Şuraya geç” diye bağırdığını, bunun üzerine şahsın bacağına tekme atarak kaçtığını anlattı.

İkinci olay 6 Nisan günü saat 07.05 sıralarında Başharık Mahallesi 10. Sokakta meydana geldi. Babasıyla birlikte başvurduğu poliste olayı anlatan 13 yaşındaki B.D. adlı kız öğrenci, okula giderken, karşıdan gelen 35-40 yaşlarındaki bir şahsın, elinden tutup “Sakın bağırma” dediğini, hemen elini çekerek şahsın yanından kaçtığını belirterek şikayetçi oldu.

Üçüncü olay, 6 Nisan günü saat 13.30 sıralarında Hasanbey Caddesi’nde oldu. Polis Merkezi’ne başvuran 17 yaşındaki S.T. adlı kız öğrenci, dershaneye gitmek için caddene yürürken, tanımadığı bir şahsın arkasından gelerek kendisini rahatsız ettiğini bildirdi ve şikayetini iletti.

Gündüz saatlerinde kızların başına gelen olaylarla ilgili olarak polisin araştırmaya başladığı, her üçü de “faili meçhul” olan olayların faillerinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız