SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dikkat ve Titizlikle Çalışıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:44:47
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da zirai don bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kadak, Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek 29, 30 ve 31 Mart tarihlerinde Malatya’da meydana gelen zirai don nedeniyle bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilgilendirme Toplantısına, Ramazan Kadak la birlikte TARSİM Malatya Bölge Koordinatörü Sabri Akın iştirak ederken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, İl Müdür Yardımcısı Resul Karakuş ve şube müdürleri de toplantıya katıldı.

Aytekin, meydana gelen zirai don afeti ve bunun devamında, müdürlükçe yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek “Hasar tespit çalışmalarını tüm ilimiz genelinde sürdürmekteyiz. En doğru sonuçları tespit edebilmek için teknik elemanlarımız büyük bir dikkat ve titizlikle çalışıyorlar” dedi.

Ramazan Kadak ise, “Ülkemiz genelinde birçok bölgede çeşitli ürünlerde zararlar oluştu. Bu zararların tespitleri için ülke genelinde afet bölgelerinde hasar tespit çalışmaları sürdürülüyor. Malatya’da kayısı ve çeşitli meyveler zirai don afetinden zarar gördü. İl Müdürlüğü olarak yaptığınız hasar tespit çalışmalarını yakından izlemek ve istişarelerde bulunmak için bu toplantıya katılıyoruz. Bu yıl meydana gelen bu durum birçok üründe olduğu gibi kayısıda da Tarım Sigortasının ne derecede önemli olduğunu ortaya koydu. TARSİM olarak sigorta yaptıran tüm üreticilerimizin bu zararlarını karşılayacağız”ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız