SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dikkat! Yağış Var!

A- A+ PAYLAŞ

Doğu Anadolu Bölgesi parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. Bölgenin doğusunda eğimin fazla olduğu dik yamaçlarda muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Marmara, Ege, Batı Akdeniz'de Antalya, Burdur, Isparta, Batı Karadeniz ile Eskişehir, Ankara, Konya, Çankırı, Ardahan, Kars, Ağrı, Van ve Iğdır çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden sonra Güney Ege'de İzmir, Aydın, Denizli, Muğla ile Batı Akdeniz'de Antalya ve Burdur kıyılarında toz aşınımı görülecek.

Hava sıcaklığı, Marmara, Ege ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacak.

Rüzgar, genellikle güney ve güneydoğu, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Beklenen toz taşınımı ve kuvvetli yağış sebebiyle yaşanabilecek ani su baskını, sel, trafik kazaları, hava kalitesinde azalma, hafif çamur şeklinde yağış gibi olumsuz durumlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız