SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dikkatli Konuşun!'

A- A+ PAYLAŞ

Sözlü tartışmaların yaşandığı Malatya İl Genel Meclisi toplantısında hakkındaki iddiaya cevap veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, "Kimse beni siyasi ayrım yapmakla suçlayamaz" dedi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda gerçekleştirilen İl Genel Meclisi, Abdurrahman Atay'ın başkanlığında toplandı. Nisan ayının 5. oturum toplantısında meclis üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin hazırladığı İl Özel İdaresi'nin 2007 yılı faaliyet raporunun yer aldığı kitapçık dağıtıldı. Atay, kitapçıkta İl Genel Meclisi Başkanı olarak kendi sunumunun olmamasına tepki gösterdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan ise "Yapılanı size sunuyoruz" derken, meclis üyesi Mevlüt Vanlı da kitapçıkta bir sayfa ile de olsa İl Genel Meclisi'ne yer verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Bu arada AKP'li başkan Atay'ın üyelerin konuşmasıyla ilgili olarak üyelere söz verirken AKP'li Mevlüt Vanlı'nın sözünü kesmesi, Vanlı'nın tepkisine neden oldu. Vanlı, "Sayın Başkan bu size yakışmayan bir üslup. Bir daha duymak istemiyoruz" diyerek Meclis Başkanı Atay'ı uyardı.

İl Genel Meclisi üyesi CHP'li Hüseyin Akşahin'in İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'a yönelik "hizmetlerde ayrım ve siyaset yapıldığı, kaymakamların baskı altına alındığı" şeklindeki iddiası salonda tansiyonu artırdı.

Ali Kazgan, "Polemik yapmayınız. Ben genel sekreterim ancak aynı zamanda da mülki idare amiriyim. Bir ithamda bulunurken dikkatli konuşun. Kimse beni siyasi ayrım yapmakla suçlayamaz. Buna herkes şahittir" dedi. Ali Kazgan, hizmetleri adil ve ödenekler nispetinde yaptıklarını kaydetti.

Battalgazi ilçesi Karakaya Baraj Gölü kenarında kurulu bulunan atık su arıtma tesisinin çevreye ve insanlara verdiği zarar konusunun da ele alındığı toplantıda, Çevre ve Sağlık Komisyonu'nda görüşülüp rapora bağlanan arıtma tesisi ile çevre atıklarının denetim ve disiplin altına alınması konusundaki rapor okundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız