SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dikkatli Olalım"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Fikir Adamları Derneği (MAFİAD), terörle mücadele konusunda siyasi partilerin birbirleriyle ittifak içerisinde olmalarıyla terör sorununun çözüleceğini savundu.
 
Basın toplantısı düzenleyen MAFİAD Başkanı Bayram Yılmaz, "Son günlerde yaşanan olayların neticelerini hep birlikte görmekteyiz. Milletimizin bu ıstıraplarının giderilmesi için bizleri yönetenlere bir takım tekliflerde bulunmak istiyoruz. Ateşe sön demekle ateş sönmez. Bu milletin emanetini eline alanlar, birbirleriyle çekişmemelidirler. Birbirleriyle ittifak içerisinde olmalıdırlar. Bu milletin acısı, bütün insanlığın acısıdır. Laflarla, yaldızlı ifadelerle, mecliste bulunan siyasilerimizin birbirleriyle çekişmeleriyle birbirlerini atmalarıyla bu ateşin sönmesi mümkün değildir. Birbirinize düşerseniz, düşmanların ekmeğine yağ çekmiş olursunuz. Onların işlerini kolaylaştırmış olursunuz. Biz Malatya Fikir Adamları Derneği olarak diyoruz ki; bu milletin emanetini ellerinde bulunduran siyasetçiler, önce kendi aranızda birliği sağlayın ki, vatanın bütünlüğünü, bu milletin birliğini o zaman sağlayabilesiniz. Siz ihtilaf içinde olursanız, düşmanlarımız bizi daha çok rencide eder" görüşünü savundu.
 
Terörün amacının milleti isyana teşvik etmek olduğunu ileri süren Yılmaz, "Dikkatli olalım ki, bu milletin en ufak bir tırnağına acı dokunmasın, ayağına bir taş değmesin. Bu hepimizi yaralar. Bugün ölen sadece Türk vatandaşları değil, Kürt vatandaşlarımızda ölmektedir. Kürt neyse Türk de odur" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız