SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dikkatli Olmalarını İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:48:29
A- A+ PAYLAŞ

 

 

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi U-17 kategorisinde gruplar belli oldu. Lig, 5 Ocak tarihinde start alacak. 

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında gerçekleştirilen grup ve fikstür çekimine MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, Malatya İl Hakem Atama Sorumlusu Alkan Akgül ve Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Nurettin Doğan’ın yanı sıra amatör kulüplerin temsilcileri katıldı.

Kura çekimi öncesi bir açıklamada bulunan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, “U-17 maçlarımız 5 Ocak tarihi itibariyle başlayacak. Bütün kulüplere başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah kazasız, belasız bir lig olur” dedi.

Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz ise, bütün kulüplere başarılar dileyerek, “U-17 Liginin Malatya amatörüne hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazasız, belasız ve sakatlıksız bir sezon olur” temennisinde bulundu.

Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Nurettin Doğan da, bütün takımlara başarı dileğinde bulundu.

Kulüpler adına bir konuşma yapan 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü Başkanı Aziz Yiğit ise, “Hakikaten zor bir lig olacak. U-17 Ligi, U-19 için bir alt yapı görevi görüyor. Dolayısıyla alttan gelen oyuncular içinde kapı görevini üstleniyor. Ligin önemini bilen kulüplerimizin birçoğu bu lige katılıyorlar. Dolayısıyla bu lige başlamadan önce özellikle genç hakemlerimizin maç yönetimlerinde biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından grupların belirlenmesi amacıyla kura çekimi yapıldı. Toplam 15 takımın iştirak ettiği U-17 Liginde A Grubunda 8, B grubunda ise 7 takım mücadele edecek.

U-17 Liginde gruplar şöyle oluştu: “A Grubu- TEKSpor, Telekomspor, Sanayispor, Adafı Kartalspor, Kale Gençler Birliği, Malatya Fenerspor, SHÇEKSpor ve Sancaktarspor. B Grubu-44 Malatyaspor, Battalgazi Belediyespor, 1932 Malatya Gücü, Karakavakspor, Malatya İl Özel İdarespor, Orduzuspor ve Malatya Galataspor.”

Lig sonunda gruplarında birinci olan takımlar, Türkiye genelinde yapılacak olan grup müsabakalarında Malatya’yı temsil etme hakkı kazanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız