SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dikkatli Oynamak Zorundayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:57:10
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Balıkesirspor maçında dikkatli ve üst seviyede bir motivasyonla oynamak zorunda olduklarını söyledi. 
     
Kılıç, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sahalarında karşılaşacakları Balıkesirspor maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdüklerini ifade etti. 
     
Balıkesirspor'un dış sahada başarılı maçlar çıkardığına dikkati çeken Kılıç, ''Bu maç, bizim için en önemli maçlardan bir tanesi. Rakibin ve bizim pozisyonumuz bu maçı önemli kılıyor. Balıkesirspor 51 puanla ligin ikinci sırasında. Şampiyonluk adaylarından bir tanesi. Dış sahada 11 maçta 6 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 de beraberliği var. Deplasmanda 3 gol yemiş. Ligin önemli ekiplerinden biriyle maça çıkacağız'' dedi. 
     
Geçen haftayı maç yapmadan geçirdiklerini hatırlatan Kılıç, bu arayı yoğun bir şekilde çalışarak geçirdiklerini bildirdi. Kılıç, iyi bir oyunla, sahalarında oynayacakları Balıkesirspor maçından galibiyetle ayrılmayı istediklerini vurgulayarak, ''Golcüleri Coşkun bu ligin en önemli santraforlarından. Hava toplarında çok etkili. Hüseyin Kar, burada da oynadı. Tanıdığımız etkili bir oyuncu. Balıkesirspor'a karşı, dikkatli ve üst seviyede konsantrasyonla oynamak zorundayız'' diye konuştu. 
     
Ligin alt sıralarındaki takımların puan almasıyla, ligden düşme barajının 26-27 puan seviyelerinde olabileceğini aktaran Kılıç, amaçlarının düşme tehlikesi yaşamadan ligi üst seviyelerde bitirmek olduğunu ifade etti. 
     
Kılıç, takımda sakat ve cezalı futbolcu olmadığını sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız