SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diksiyon ve İletişim Kursunu Bitirdiler

0
Güncellendi - 2016-02-11 17:50:51
Diksiyon ve İletişim Kursunu Bitirdiler
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nce açılan "Diksiyon ve İletişim" kursuna katılan 34 kursiyere sertifikaları takdim edildi.

Açık Hava Sahnesi kış aylarında da faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Gençlerin sanatsal faaliyetlere daha fazla katılımlarını sağlamak adına ücretsiz kurslar açıldı.

Yaz aylarında toplumsal konuların ele alındığı tiyatro oyunlarının yanı sıra haftanın bir günü nostalji film gösterilerinin gerçekleştiği Abdullah Gül Parkındaki Açık Hava Sahnesinin kapalı bölümünde tiyatro dersi, sahne sanatları, kısa film, senaryo yazımı, halkla iletişim, diksiyon, hitabet ve kişisel gelişim alanlarında eğitimler veriliyor. Kendini yetiştirmek, meslek edinmek ve zamanını daha yararlı kullanmak isteyen her yaşta vatandaşın katıldığı kurslar uzman eğitmenlerin gözetiminde gerçekleşiyor.

Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Rukiye Özmarasalı tarafından verilen "Diksiyon ve İletişim" kursu sertifika töreni düzenlendi. Açık Hava Sahnesinde düzenlenen törene Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Haydar Şahin, Muammer Zafer ve Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman'ın yanı sıra eğitmenler ve kursiyerler katıldı.  Kursiyerlerin M.E.B. onaylı sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.

Halkla İlişkiler Uzmanı Rukiye Özmarasalı yaptığı konuşmada kendilerine bu ortamı sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a teşekkür ederek, "Kursumuza katılım gösteren öğrencilerimizin sertifikaları hayırlı olsun, başarılar dilerim. Belediyelerin bu tür faaliyetlerde bulunması hem halk, hem de biz eğitmenler adına onur verici bir durumdur, daha çok motive oluyoruz. Öğrencilerimizde bu ilgi ve alaka karşısında büyük bir heyecan yaşıyorlar, onlar adına da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Belediye olarak bu tür sosyal faaliyetlere devam edeceklerini söyledi. Kültürel ve sanatsal alanlarda fark yaratan hizmetleri halkla buluşturmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Şahin "Yeşil Konak Eğitim Merkezlerimiz başta olmak üzere bakım ve onarımını yaptıktan sonra yeniden hizmete sunduğumuz Açık Hava Sahnemiz yaz aylarında olduğu gibi kış aylarını da çok yoğun faaliyetlerle geçirmektedir. Her yaştan vatandaşımızın ücretsiz katıldığı, deneyimli eğitmenlerin gözetiminde gerçekleşen kurslarımız yıl boyu devam ediyor. Bugün "İletişim ve Diksiyon" kursuna katılan 34 kursiyerimize sertifikalarını dağıtıyoruz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Belediye olarak bu tür faaliyetleri artırarak devam ettireceğiz" dedi. Konuşmalardan sonra kursiyerlerin sertifikaları takdim edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız