SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dila Türkiye Şampiyonu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:11
Dila Türkiye Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

23-24 Mayıs tarihleri arasında Bursa ilinde yapılan Türkiye Okullar Arası Biatlon Şampiyonası’nda Malatya Gazi Anadolu Lisesi ve Pelit Yüzme Spor Kulübü sporcusu Dila Şevin Doğan Türkiye 1.si oldu. 

Biatlon Milli Takım Antrenörü Rüstem Pelit, Dila Şevin Doğan’ın aldığı başarıyla Malatya’nın göğsünü kabarttığını söyledi.

Pelit yaptığı açıklamada, Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği okul sporları Biatlon şampiyonasında Dila Şevin Doğan’ın 1. Olduğunu hatırlatarak, “23-24 Mayıs tarihlerinde Bursa ilinde yapılan Türkiye Okullar arası Biatlon Şampiyonası’nda sporcumuz Dila Şevin Doğan Malatya’nın göğsünü kabarttı. Dila Malatya Gazi Anadolu Lisesi ve Pelit Yüzme Spor Kulübü’nü en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Birincisi oldu. Şimdi sıra Modern Pentatlon Milli Takımı’nda da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye geldi. Sporcumuzun başarılı olacağına olan inancım tam. Bu arada Dila Şevin Doğan’ın ailesini de bu branştaki kararlılıkları ve çocuklarına verdikleri destekten dolayı tebrik ediyorum. Dila Şevin Doğan‘ın en büyük destekçisi antrenörleri ve ailesidir. Aldığımız bu birinciliği Malatya Valimiz Sayın Süleyman Kamçı, Malatya Gençlik hizmetleri Müdürümüz Sadi Fındıklı ve Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen'e armağan ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız