SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dilara Avrupa 3'üncüsü Oldu

0
Güncellendi - 2019-04-10 21:05:51
Dilara Avrupa 3'üncüsü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bilcan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Begonya Dilara Çetinkaya, 4.Uluslararası Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nda (4th İnternational Turkısh Open Kickboxing European Cup) Avrupa üçüncüsü oldu.

Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliği (WAKO) ve Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet takviminde yer alan 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası 4-7 Nisan tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi. 4. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'na 29 ülkeden 361 kulüp ve 2 bin 500 sporcu, antrenör ve idareci katıldı.

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 60 kilogramda Türkiye ikinciliğinin ardından  .Uluslararası Açık Kick Boks Avrupa Kupası'na katılan Malatya Bilcan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Begonya Dilara Çetinkaya, genç bayanlar kategorisinde 60 kilogramda Avrupa üçüncülüğünü elde etti.

Begonya Dilara Çetinkaya, iyi bir hazırlık döneminin ardından Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'na katıldığını kaydederek, derece yaptığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’ndan dereceyle döndükten sonra ara vermeden antrenörü Caner Ertaş ile birlikte Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'na hazırlandığını anlatan genç sporcu, "Elazığ’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda da ikinci olduktan sonra Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda da ikinci olarak, derecelerlerime bir artı katmış oldum. Hedefim Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nda da derece yapmaktı. Bunu başardığım için çok mutluyum. Antrenörüm Caner Ertaş'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız