SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dilek Yolunda Kaza.. 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-03-22 19:49:36
Dilek Yolunda Kaza.. 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da daha önce birçok ölümlü kazanın yaşandığı ve ölüm kavşağı olarak adlandırılan hal kavşağında yine kaza meydana geldi. 3 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Dilek yolu Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan ve yaşanan kazalarla sık sık gündeme gelen kavşakta bu kez 44 DA 904 plakalı hafif ticari araç ile 44 DU 834 plakalı otomobil çapıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada hafif ticari aracın çarptığı otomobil yoldan fırlayarak refüje çıktı. Ali Gül, Anıl Durak ve Ali Asker Salman'ın yaralandığı kazada vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları uzun uğraşlar sonucu çıkarttı. Kaza sonrası araçlarda büyük hasar meydana geldi.

Mahalleli çözüm istiyor

Trafik ışıklarının bulunmadığı kavşağın çok tehlikeli olduğunu ifade eden Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sakini Orhan Ünalır, kavşağa çözüm bulunması için defalarca yetkililerle görüştüklerini ancak bir sonuç alamadıklarını söyledi. Trafiğin yoğun olduğu kavşakta daha önce birçok kazanın meydana geldiğini aktaran Ünalır, “Biz defalarca buraya bir çözüm bulunması için yetkililere söyledik ancak buraya bir çözüm bulunmadı. Buraya en azından ışık sistemi kurulmalı. Yazık günah burada bir sürü insan öldü yaşanan kazalarda milli servetimiz boşa gidiyor. Halbuki oraya iki tane trafik ışığı dikseler bu para da milletimizin cebinde kalacak” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • bayram (5 yıl önce)
    O bölgeye akıllı kavşak çözüm olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (5 yıl önce)
    dönel kakşaklar ilkelliktir. tarafiği yavaşlatmak ve kazalara sebebiyet vermekten başka bir özelliği yok. çünkü insanlar ilk geçiş hakkına uymuyorlar. diğer şehirler ne yaptıysa malatyada aynısını hakkediyor.bir an önce dinamik kavşak sistemine geçilmeli ve trafik ışıklar kurulamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Akif (5 yıl önce)
    Bu kavşak kesinlikle sıkıntılı,geçtiğimiz yıllarda ölümlü kaza olmasına rağmen hiç bir değişiklik yapılmadı ve önlem dahi alınmadı.Bu kavşakta vefat edenlerin ve yaralananların bütün vebali bu kavşağın sorumluları kimse onların üzerindedir.İlkokulda trafik dersi gören bir çocuk bile bu kavşağın böyle olmayacağını ve eksiklik olduğunu anlayabilir.Bizim memlekette insan canı bu kadar ucuz işte. Yazıklar Olsunnnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (5 yıl önce)
    O kavşaklarda biz de geçiyoruz, ters yönde giden ve tali yoldan anayola atlayan araçların sayısı hayli kabarık. Ayrıca orası bir karayolu, gerekiyorsa 5 dk bekleyeceksin,sen istiyorsun diye karayoluna lamba konulmaz, mevcut lamba bile fazla o yolda.petrolden çıkanların tamamı ters yönde gidiyor. Sonuç olarak karayolu mahalleye değil, mahalle karayoluna ayak uyduracak, dunyanin her yerinde bu böyledir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (5 yıl önce)
    Kavşak tehlikeli değil, ölüm kavşağı hiç değil. Kurallara uymayan sürücü var. Bizim Malatyalılar altında araba olunca kavşakta ilk geçiş hakkı, dönel kavşak veya dur kurallarına uymaz. Sonra kavşak tehlikeli, yetkililer nerede diye bağırıp dururlar. Acaba nerede hata yapıyorum diye kendilerini sorgulamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)Engin Yurt isimli kullanıcı yorumuna
    O yolu hiç kullanmadığın çok belli oluyor ! 50 ile 60 ile gitsen dönemiyorsun kavsakta.Kömür tevzi ile dilek yolu kavsakları rezil
    0
    0
    Yanıtla
  • o halde 30 ile 40 ile dönmen gerektiğini öğreneceksin sevgili kardeşim. yeri geldiğinde 15 ile 20 ile gideceksin. 2918 sayılı kanun gereği yol durumuna göre hızını ayarlamak zorunlu
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (5 yıl önce)alper isimli kullanıcı yorumuna
    2 gidiş 2 geliş ana arterdemi 15 ile 20 ile gideceksin bölgeyi bilmiyorsun bence hiç araba bile sürmemişsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen 30 ile 40 ile git her yerde dönersin, kural şu: Kavşağa yaklaşırken hızını azaltacaksın, gözün sağda solda olacak, öyle dikine gidersen, bir başkası da senin gibi dikine dikine gelince işte yukarıdaki manzara kaçınılmaz son olur...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • O yolu iyi bilirim. O kavşak ehliyet sınavı güzergahında. Ehliyet sınavı komisyon üyesiyim. Acemiler bile o kavşakta hızını azaltıp dönerken yılların şoförü bunu bilmiyor. Bilmişlik taslıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (5 yıl önce)Engin Yurt isimli kullanıcı yorumuna
    Acemiler yapmış bu yolu o yüzden siz acemilere normal geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Beyefendi uzaktan böyle yorum yapmak çok kolay. Hiçbir uyarı ikaz lambası yok. o araçla kaza yapan kişinin kaç km hızla gittiğini biliyormusunuz?
    0
    0
    Yanıtla