SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dilek'te Cemevi Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:06
Dilek'te Cemevi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, “Türkiye’nin üzerinde oynanan bütün oyunlara rağmen Türkiye’de insanlar birbirlerine düşmanca duygular beslemeyecek ve Suriye’de gördüğümüz gibi çatışma ortamları olmayacak inşallah” dedi. 
 
Malatya'nın Dilek beldesi Gölpınar Mahallesi'ne yapılan cemevinin açılışına AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Cem Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Dilek Belediye Başkanı Yusuf Dalbudak, Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ve vatandaşlar katıldı. 
 
Açılışta konuşan Prof. Dr. İzzettin Doğan, "Bugün Malatya'da iki bayram kutlanıyor. Bu bayramların birincisi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı, bir diğeri de kültür ve medeniyet şehri olan Malatya'ya yapılan cemevi açılışıdır. Alevi-Sünni ayrımı olmadan bu ülkede ve özellikle Malatya’da 1977 yıllarında yaşadığımız olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle bu cemevini açıyoruz. Cemevinin yapımına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Doğan, "Türkiye’nin üzerinde oynanan bütün oyunlara rağmen Türkiye’de insanlar birbirlerine düşmanca duygular beslemeyecekler ve bugün Suriye’de gördüğümüz gibi çatışma ortamları bizde olmayacaktır inşallah” diye konuştu. 
 
Cem Vakfı Genel Başkanı İzzettin Doğan’ın konuşmasından sonra dualar eşliğinde cemevinin açılışı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali izci (7 yıl önce)
    iyiki varsini
    0
    0
    Yanıtla