SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dilenci Geldi, Altınlar Gitti!..

A- A+ PAYLAŞ

Dilenci kadın gittikten sonra evdeki altınların “yok olduğu” fark edildi.. Arapgir’de bilgisayar, il merkezinde tabanca, güvercin, bulgur kazanı hırsızlığı..

ALTINLAR GİTTİ!..
Mimar Sinan Caddesi’nde oturan 73 yaşındaki A.T.S.’nin evinden 5 adet altın bilezik, 5 adet altın yüzük ile 1 adet altın kaplama kol saati çalındı. Polise ifade veren A.T.S, saat 14.30 sıralarında evde yalnız iken dilenci bir kadının geldiğini, yiyecek istediğini, kapıyı açık bırakıp mutfağa girdiğinde, kadının arkasından içeri girdiğini fark ettiğini ve kovduğunu, aynı gün akşam saatlerinde kızının eve gelmesiyle, altınların çalınmış olduğunu fark ettiklerini bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

OKULDAN BİLGİSAYAR ÇALINDI..
Malatya'nın Arapgir İlçesi'ndeki H. Sadık Polat İlköğretim Okulu'na giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, okulda bulunan 2 adet bilgisayar kasası, içerisinde bilgisayar takımlarının bulunduğu 1 adet kutu, 1 adet yazıcı ve öğretmene ait 1 adet dijital fotoğraf makinesini çaldıkları bildirildi. Hırsızlık olayı ile ilgili polisin başlattığı soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğrafta bilgisayarları çalınan okul)

Öte yandan, Göztepe Mahallesi’nde M.İ. adlı şahsa ait işyerine giren hırsızlar, çekmecede kilitli Kırıkkale marka 7.65 çaplı tabancayı çalarak kaçtılar.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde P.H. adlı şahsın evinin bahçesindeki kafeste bulunan 16 adet güvercinin de akşam saatlerinde çalındığı bildirildi.

Hidayet Mahallesi Melekbaba Caddesi’nde de 74 yaşındaki R.Ö. adlı kadının evinin eklentisinden 1 adet bakır banyo kazanı ile 1 adet bakır bulgur kazanı çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız