SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Dinamik İktidarın Başarısı..''

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, AB'nin Türkiye ile müzakerelere başlamasının, ülkenin dinamik bir iktidar tarafından idare edildiğini gösterdiğini öne sürdü.

Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin AB müzakerelerine başlaması kararını değerlendiren AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, "Hiç kuşkunuz olmasın ki alınan sonuç, bu uğurda büyük reformlar yapan AK Parti iktidarının, diplomatlarımızın ve milletvekillerimizin başarısı olduğu kadar, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek liderlik kabiliyetinin neticesidir. Bu süreçte Türkiye, nasıl dinamik bir iktidar tarafından idare edildiğini, küresel liderler ile özel dostluklar kuran başbakanı sayesinde aşılamaz gibi görülen sorunları nasıl arkada bıraktığını herkese ve her kesime ispat etmiştir"dedi.

"Türkiye, daha öncekilerde olduğu gibi bu kritik eşikten de AK Parti iktidarının becerisi sayesinde alnının akıyla geçmiştir. Türkiye, hukukun üstünlüğü ve demokratikleşme yolunda istikametini tayin etmiştir. Herkes bilsin ki; Avrupa Birliği üyeliğimiz, Türkiye'nin demokratik, özgürlükçü, adil ve müreffeh bir toplum olma özleminin ifadesidir. AB hedefi, Türkiye'nin bu başlıklar altında sıralanan çıkarlarının gereğidir" diyen Koca, "Bugün bu büyük başarıyı karalamak isteyen sorumsuzlara kulak asmayın. Yalanlarına ve hezeyanlarına inanmayın. Zira bugün Avrupa Birliği hedefimizi karalayanlar, daha dün üç ortaklı koalisyon hükümetinin çatısı altında idam cezasını kaldırarak terörist başına bile ömür boyu yaşam hakkı tanıyanlardır. Dün yaptığını bugün inkar eden bu zihniyetin Türkiye'nin çıkarlarını gölgelemesine asla izin verilemez. Bugün iktidarımızın başarısını hazmedemeyenler, yakın geçmişte Gümrük Birliği'ne şartsız bir şekilde 'evet' diyen, arkasından büyük ekonomik krizleri tetikleyen siyasetin sözcüleridir. Bunların hazımsızlığını da dikkate almayın. Bunların asıl hazmedemediği şey, AK Parti iktidarının, başarılarına yeni bir başarı halkası daha katmasıdır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız