SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dini Yayın Fuarı

A- A+ PAYLAŞ

Ramazan ayının başlaması dolayısıyla eski Belediye meydanında kurulan 20. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı açılışı için bir tören düzenlendi. Düzenlenen açılış törenine Belediye Başkan vekili Ertan Mumcu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı vakıf, dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Mehter Takımı gösterisiyle başlayan açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, kitap okumanın insan hayatındaki önemli etkilerini ve faydalarını anlatarak, açılan kitap fuarının gereken ilgiyi de göreceğine inandığını söyledi. Bulut kitap fuarının açılmasına katkılarından dolayı Malatya Belediyesine teşekkür etti.

Malatyalıların Ramazan ayını dolu dolu geçirmeleri için, etkinliklerin yanında, kitap fuarı gibi organizasyonlara da imza attıklarını belirten, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, “Kitap Fuarımızın bu yıl 20.sini organize ediyoruz. İftar Çadırımız Yeni Camii meydanında kuruldu. Eski Ramazanların yaşatıldığı, insanların büyük beğenisini kazanan Ramazan eğlencelerinin düzenlendiği sahneyi ise Sümerparkta kurduk. Bütün Malatyalıları iftardan sonra Sümerparka bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu’nun konuşmasından sonra İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun yaptığı dua ile Kitap Fuarının kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.

Açılışın ardından Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu törene katılanlarla birlikte standları gezdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız