SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:11
Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen 24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı, Malatya Belediyesi yanında bulunan fuar çadırında açıldı.

Her yıl Ramazan ayında organize edilen Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nın 24’üncüsünün açılışına; Vali Vasip Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nın açılışı öncesinde konuşan Vali Vasip Şahin, “Malatyalı hemşerilerimizin ve İslam aleminin Ramazan vesilesiyle bereketli, huzurlu ve ileriye doğru atılım yapan, kardeşliği pekiştiren günlere vesile olmasını diliyorum. Yine Ramazan ayı vesilesiyle 24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarımızı açıyoruz. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Ramazan ayını Malatyalıların dolu dolu yaşaması için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade ederek, “Kutsal bir aydayız. Ramazanı dolu dolu yaşamak gerekiyor. Ramazan ayı boyunca yardımlaşmayı, dayanışmayı eksik etmemeliyiz. Malatya Belediyesi olarak bütün mahallerimizde hazırlıklarımızı tamamladık. Hem iftar çadırlarımızdaki ikramlarımız olsun hem de mahallerimizde sıcak yemek dağıtımı olsun Ramazan ayını Malatyalıların dolu dolu yaşaması için bir gayret içerisindeyiz” diye konuştu.

Çakır, Ramazan ayı boyunca birçok etkinliğin düzenleneceğini belirterek, “Aspuzu Geceleri çerçevesinde Ramazan ayı boyunca sürecek etkinliklerimiz olacak. Bütün hemşerilerimizi akşamları Aspuzu Geceleri’ne davet ediyorum. Sohbetler, ilahiler ve dinletiler olacak. Bundan da istifade etmek gerekiyor. Yine bu etkinlikler çerçevesinde 24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarımız da vatandaşlarımızla buluşuyor” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından 42 firmanın katıldığı 24. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarının açılışı gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız