SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Direği Niye Sağlam Dikmediniz?'

A- A+ PAYLAŞ

Reklam afişinin rüzgar nedeniyle zorlaması sonucu devrilen elektrik direğinin zarar verdiği otonun sahibi, TEDAŞ’tan şikayetçi oldu. Bu arada, Fuzuli Caddesi’ndeki asfalt öncesi yol kazısı sırasında doğalgaz borusu patlarken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Geçtiğimiz Salı günü saatteki hızı zaman zaman 74 kilometreye ulaşan rüzgar, Milli Egemenlik Caddesi’nde reklam afişine yelken etkisi yapması, gerili olan elektrik direklerinden birinin bu nedenle hareket halinde bulunan 36 yaşındaki V.Z.’ye ait otomobilin üzerine devrilirken, şans eseri sıyırmasından sonra, oto sahibi elektrik kurumundan şikayetçi oldu. Bu kurum adına 30 yaşındaki görevli U.A.’nın “şüpheli” olarak ifadesi alındı.

Bu arada Fuzuli Caddesi'nde altyapı çalışmaları sırasında doğalgaz borusunun patlaması çevrede büyük paniğe neden oldu. Patlamanın ardından Malatya Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek müdahalede bulundu. Olayın meydana geldiği ve patlamaya neden olan doğalgaz borusunun üzeri toprakla kapatılırken, olayın ardından sözü edilen caddenin elektriği arıza giderilinceye kadar kesildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız