SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Direksiyon Başında Krizle Gelen Ölüm..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya gelmekte olan 44 FY 861 plakalı otomobilin 41 yaşındaki sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirince, otomobil şarampola uçtu. Sürücü ölürken, eşi ve 2 çocuğu yaralandı. Bu arada, Malatya'nın çeşitli bölgelerinde 25 trafik kazası meydana geldi.

KALP KRİZİ..
Kaza Malatya-Kayseri Karayolu Darende İlçesi Yukarı Ulupınar Köyü Ağıllar mevkiinde meydana geldi. 44 FY 861 plakalı aracıyla Kayseri istikametinden Malatya'ya gitmekte olan Fırat Aydıner (41), araç seyir halindeyken kalp krizi geçirmesi sonucu aracın hakimiyetini kaybetti. Sürücünün kalp kriz geçirmesi nedeniyle, araç şarampole uçtu. 112 acil ekiplerinin müdahale ettiği sürücü, Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken hayatını kaybetti.

Sürücünün eşi ve 2 çocuğu da kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

DİĞER KAZALAR
Beylerderesi mevkiinde Ankara yönünden Malatya yönüne gelmekte olan Salih Kıran yönetimindeki 44 KN 875 plakalı kamyon, rampa inerken sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu devrildi. Kamyon hasar gördü.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olduğu bildirilen Alaattin Olan yönetimindeki 34 AV 5347 plakalı arac, Darıca köyü civarında hatalı sollama yüzünden karşı yönden gelen Erdal Karaman yönetimindeki 44 EF 323 plakalı araçla çarpıştı. Karaman, Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldı.

Arapgir- Malatya karayolunun 54. kilometresinde Malatya yönüne gelmekte olan Yusuf Uluk yönetimindeki 58 AY 979 plakalı kamyon, Yazıhan civarında yol kenarında beklemekte olan Osman Nuri Solmazgül yönetimindeki otomobile arkadan çarptı ve hasara yol açtı.

Akçadağ ilçesinden Levent nahiyesine gitmekte olan ve fren sisteminde arıza olduğu bildirilen Selahaddin Demir yönetimindeki 44 AR 707 plakalı araç, aynı yönde giden Hüseyin Bozdoğan yönetimindeki 44 FY 741 plakalı araca arkadan çarptı. İki araç da hasar gördü.

Darende’den Hisarcık köyüne gitmekte olan İsmail Keklik yönetimindeki 34 HPH plakalı araç, yol kenarındaki taşa çarptı. Araçta 500 YTL’lik hasar meydana geldi.

Malatya’dan Adıyaman’a gitmekte olan Ahmet Yiğit yönetimindeki 34 AF 0937 plakalı minibüs, 47. kilometrede viraja hızlı girince gevşek zeminde şarampola yuvarlandı ve yaralandı.

Polis Meslek Yüksek Okulu önünde Malatya yönüne gelmekte olan Mehmet Altuntaş yönetimindeki 44 M 0216 plakalı minibüs, durakta yolcu almak için durup geriye giderken arkasına parkeden Kazım Şakar yönetimindeki 42 KM 786 plakalı araca çarpınca araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Dilek Kasabasına gitmekte olan İbrahim Temiz yönetimindeki 44 DH 600 plakalı kamyonet, kasabanın Aydoğan Mahallesi’nde yolun karşısına geçmek isteyen 4 yaşındaki Mert Yılmaz’a çarparak yaralanmasına neden oldu.

Malatya-Kayseri yolunun 23. kilometresi Akçadağ ilçesi divarında Vahap Ergül yönetimindeki 44 AL 668 palakalı araç, dikkatsizlik sonucu devrildi ve sürücü yaralandı.

Elbistan’dan Malatya yönüne gelmekte olan Mustafa Şahan yönetimindeki W MA 203 plakalı araç, Darıca yol ayrımında yolun bittiğini fark edemeyince şarampola uçtu ve araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

Malatya- yeni Adıyaman yolu Gündüzbey Kapuluk Mevkiinde Devrim Arıağaç yönetimindeki 63 VK 602 plakalı araç, mıcırlı yolda kontroldan çıkarak şarampola yuvarlandı ve hasar gördü.

Erhaç Havaalanı yolu Karahan mevkiinde Malatya yönüne gelmekte olan Hüseyin Çelik yönetimindeki 44 KL 383 plakalı minibüs, virajda karşı yönden gelen Bektaş Koç yönetimindeki 23 DT 894 plakalı kamyonla karşılaştı. Kamyon çarpışmamak için direksiyon kırınca, kasasında bulunan çakılların bir bölümü minibüs üzerine dökülerek hasara yol açtı.

Kozalak köyünden Akçadağ’a gitmekte olan Ahmet Ünal yönetimindeki 44 EV 829 plakalı traktör Topaloğlu mevkiinde şarampola yuvarlandı. Sürücü ile römorkta bulunan Bahattin İnal, Metin Büyükyıldırım ve Hasan Mercan yaralandılar.

Malatya’dan Adıyaman yönüne yeni yoldan gitmekte olan Battal Şengül yönetimindeki 44 FT 606 plakalı otomobil, Gündüzbey Kasabası Sakızlık mevkiinde, virajlı ve çakıllı yolda kayarak kaya parçasına çarptı ve hasar meydana geldi.

Dilek Kasabası’ndan Sivas yoluna gitmekte olan Cuma Yıldırım yönetimindeki 44 DU 919 plakalı araç, aynı yönde giden Bayram Özbey yönetimindeki 44 AY 841 plakalı traktörü sollamak isterken traktöre çarpıp, hasar gördü.

Akçadağ Levent Nahiyesi yolundan Ankara yoluna kontrolsuz çıkan Arif Akar yönetimindeki 44 KA 986 plakalı traktör, Kayseri yönünden Malatya yönüne gelmekte olan Melonie Simon adlı Alman sürücünün yönetimindeki 34 AB 7724 plakalı otoya çarptı. Kazada Nuriye Özer, Hacer İmren ve Burak İmer yaralandılar.

Hanefi Şener yönetimindeki 44 DT 870 plakalı araç, Kayseri’den Malatya yönüne gelirken Kürecik Köyü girişindeki viraja hızlı girince, şarampola yuvarlandı ve sürücü yaralandı.

Malatya yönüne gelmekte olan İzzettin Sayılı yönetimindeki 44 KD 802 plakalı minibüs, Polis Meslek Yüksek Okulu civarında karşıdan karşıya geçmekte olan Ali Kocakaya adlı 18 yaşındaki gence çarparak yaralanmasına yol açtı.

Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan Ömer Çapar yönetimindeki 23 AP 075 plakalı araca, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı öne sürülen Sefa Algaç yönetimindeki 44 EK 699 plakalı aracın çarptığı, daha sonra arkadan gelen Mehmet Basci yönetimindeki 34 DM 4231 plakalı aracın da duramayarak 44 plakalı araca çarpmasıyla zincirleme kaza olduğu, araçların hasar gördüğü bildirildi.

Doğanşehir ilçesi Sürgü Kasabası Çelikhan yol ayrımında Adıyaman yönüne gitmekte olan Mehmet Beyazıt Kırlangıç yönetimindeki 69 AD 569 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve birbirini sollamak isteyen, plakası belirlenemeyen iki aracın sıkıştırması sonucu şarampola uçtu. Sürücü yaralandı.

Hanımınçiftliği’nden Malatya’ya gelmekte olan Ahmet Geçit yönetimindeki araç ile Abdulvahap Yılmaz yönetimindeki araçların çarpıştığı, Ahmet Geçit’in yaralandığı bildirildi.

Elazığ yolu Çiftlik mevkiinde İbrahim İstek yönetimindeki 44 FV 345 plakalı aracın, yol yapımında çalışan Saim Mülayim yönetimindeki 23 EZ 673 plakalı kamyonun yola kontrolsuz çıkması yüzünden çarpışmasıyla kaza meydana geldiği, araçların hasar gördüğü belirtildi.

Doğanşehir’den Malatya’ya gelmekte olan Mehmet Akif Tesdi yönetimindeki 34 BN 7553 plakalı aracın Suçatı mevkiinde viraja hızlı girince takla attığı, sürücünün yaralandığı bildirildi.

Battalgazi’den Hatunsuyu yönüne gitmekte olan Hacı Karakuş yönetimindeki 44 KP 654 plakalı araç, yol kenarında yürümekte olan 15 yaşındaki Yasemin Çalış’a çarparak yaralanmasına yol açtı.

1. Organize Sanayi Bölgesi 5. Caddede Murat Yanan yönetimindeki 34 FUS 83 plakalı araçla geri manevra yaparken Taylan Otlu yönetimindeki 44 AT 948 plakalı araca çarptı. Araçlar hasar gördü.

FOTOĞRAF: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız