SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Direksiyonda Uyuyunca!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan Elazığ yönüne gitmekte olan otomobilin sürücüsü 05.00 sıralarında direksiyonda uyuyunca, otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarptı ve 16 yaşındaki sürücü yaşamını yitirdi. Bu arada, Malatya'nın çeşitli yerlerinde trafik kazaları meydana geldi.

DİREKSİYONDA UYUYUNCA..
Kaza sabah 05.00 sıralarında oldu. Malatya'dan Elazığ yönüne gitmekte olan Samet Yıldırım yönetimindeki 06 ZRP 49 plakalı otomobil, Kale ilçesi Salkımlı yol ayrımında, sürücünün direksiyonda uyuması sonucu, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada, yaşının 16 olduğu jandarma tarafından açıklanan sürücü ölürken, 29 yaşındaki Özkan Yıldırım ise ağır yaralandı.

DİEĞR KAZALAR...
Battalgazi ilçesi Alişar Köyü Keşifler Mezrasından Alişar'a gitmekte olan Mahmut Turhan yönetimindeki 44 FU 691 plakalı traktör, karşı yönden gelen Kemal Dikmen yönetimindeki 44 EV 009 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada araçlar hasar gördü.

Malatya'dan Kayseri yönüne gitmekte olan Mehmet Fırat yönetimindeki BL YL 310 plakalı otomobil, Darende ilçesi Aşağıulupınar mevkiinde yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada 1 yaşındaki Duygu, 6 aylık Turan, 29 yaşındaki Hülya ve 8 yaşındaki Fırat Fırat ile sürücü yaralandılar.

Beylerderesi yönünden Malatya'ya gelmekte olan Mustafa Çalış yönetimindeki 44 K 574 plakalı araç, yoldaki çukur nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Şoför Okulu civarında yol kenarındaki duvara çarptı. Araçta hasar meydana geldi.

1. Organize Sanayi Bölgesinde Mustafa Şenel yönetimindeki 44 FZ 231 plakalı otobüsle sola dönmek için sinyal verdikten sonra kavşağa girmek üzere manevra yaparken, arkasından gelen Mehmet Caska yönetimindeki 44 KC 836 plakalı otomobilin, otobüsle kaldırım arasında sıkıştığı ve hasar gördüğü bildirildi.

Adıyaman'dan Malatya yönüne gelmekte olan Hacı Ömer Erkenekli yönetimindeki 02 EC 644 plakalı oto, 61. kilometrede viraja girdiği sırada yola yeni serilmiş mıcıra kapılarak karşı şeride geçti ve karşı yönden gelmekte olan Salim Gözen yönetimindeki 63 SA 935 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada sürücülerin yanı sıra yolculardan Müslüm Elmas yaralandılar.

Özsan Sanayi Sitesi girişindeki ışıklarda duran Hakan Halisdemir yönetimindeki 34 GFS 33 plakalı otomobile, arkadan gelenh Mehmet Sevinçhan yönetimindeki 44 EC 275 plakalı araç duramayarak çarptı. Kazada Mehmet Sevinçhan, Ayşe Sevinçhan, Gönül Öğüt ve Eyüp Öğüt ile Muhammed Cömert yaralandılar.

Arapgir-Kemaliye yolunun Ağın kavşağında Murat Can Polat yönetimindeki 27 UZ 498 plakalı araç, Kemaliye'den Malatya yönüne gelirken, virajı alamayarak karşı yönden gelen Mustafa Demirezer yönetimindeki 06 AZC 17 plakalı araca çarptı. Araçların hasar gördüğü bildirildi.

Yazıhan ilçesi Sinan Köyü yolunda Ahmet Aslan'ın yönetimindeki 44 AU 749 plakalı araç, saat 21.30 sıralarında yol üzerinde gitmekte olan Ahmet Karadoğan'a ait sürüye çarptı. Kazada 13 koyun telef olurken, 2'si de yaralandı.

Şoför Er Eğitim Alayı önünde, Ankara yönüne gitmekte iken yasak olmasına rağmen "U" dönüşü yapan Mehmet Veysi Pamukçu yönetimindeki 72 DF 767 plakalı otobüse, arkadan gelen Sabri Memur yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada iki araç da hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız