SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Direkt Karşıdan Gelenin Üstüne!

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:34
Direkt Karşıdan Gelenin Üstüne!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yol ve kaldırım düzenlemelerinin "defolarının kapatılması"nın  yanı sıra trafikle ilgili düzenlemelerde de bol miktarda "işaret kazığı" kullanılması ve bunun bilinçsizce yapılmış olduğuna ilişkin örnekler sıkça görülüyor.

Yeşilyurt- Malatya yolu Kuyuönü Mezarlığı'nda, minibüs ve otobüs durağı için "cep" yapılmak amacıyla daraltılan kaldırımın, yola birkaç santim yükseklikte genişletildiği bölgede kazaları engellemek için konulan "işaret kazıkları" ile ilgili haberimizden sonra, bu kazıklar vasıtasıyla yapılan bir başka garipliği ve tehlikeyi daha "duyarlı" ilgililerin dikkatine sunuyoruz.

Akpınar'ın Atatürk (Kışla) Caddesi girişinde, Özel İdare İş Merkezi'nin bodrum kattaki kullanılmayan otoparkının önünde caddeden meydana girişin hemen başında yolun bir bölümü, işaret kazıklarıyla daraltılmış. Bu nedenle, Atatürk Caddesi'nden Akpınar'a doğru giren araçlar, kendilerini aniden Akpınar'dan Atatürk Caddesi'ne doğru çıkmakta olan araçların şeridinde ve onlarla burun buruna buluyorlar. Burada her an ciddi kazaların yaşanabileceği belirtilerek, yapılan bu yanlışlığın giderilmesi gerektiği ifade ediliyor.

Öte yandan, söz konusu kazıklarla yolların daraltılmasına ilişkin bir başka dikkat çeken örnek de eski belediye binasının arkasında, belediye otobüslerinin sık kullandığı yolda yeralıyor. (Son fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız