SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Diri Bir Takımımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:12:40
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Tarsus İdman Yurdu karşısında alınan 3 puan için mutlu olduklarını ifade etti. 

Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, "Üzerimizde biraz baskı vardı. Zorlandık ama iyi oynadık. Önemli olan burada galip gelmekti. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Önümüzde bir bay haftası var. Bu haftadan sonra önümüze bakacağız. Ligin öncesinde bir kupa maçımız var. Kupa maçına hazırlık yapacağız" dedi.

"DİRİ BİR TAKIMIMIZ VAR"

Gevrek, iyi bir ekip olduklarını kaydederek, "İnişli, çıkışlı bir süreç olabilir. Önemli olan bizim ligin sonunda şampiyon olmamız. Bizim hedefimiz şampiyonluk. 2 maç kaybedebilirsin ya da berabere kalabilirsin. Ama diri bir takımımız var. Her çıktığımız maç bizim için final niteliği taşıyor" ifadelerini kullandı.

"GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ"

Tarsus İdman Yurdu karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını dile getiren Gevrek, "Tarsus İdman Yurdu karşısında takımımız çok iyi oynadı. Tabii kapanan bir takıma karşı oynadık. Rakibimiz de iyiydi. Önemli olan galip gelmekti. Galip gelmesini bildik. Önemli olan 3 puandı. Tabii böylesi zorlu maçlar olacak. İyi oynadığınız bir maçı kaybedebilir, kötü oynadığın bir karşılaşmayı kazanabilirsin. Galip geldiğimiz için mutluyuz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız