SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dırijan Şenliği Pazar'a

A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 6.'sı düzenlenecek olan Dırijan Yama Yayla Şenlikleri'nin hazırlıkları tamamlandı.

27 Haziran Pazar günü Hekimhan ilçesi Çimen yaylasında yapılacak olan şenliklere ilginin fazla olması bekleniyor.

Vali Ulvi Saran milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılacağı yayla şenlikleri TRT 6' da yayınlanacak.

Dırijanlılar Dernek Başkanı Nevzat Öztürk, şenliklerle ilgili yaptığı açıklamada, bu yıl şenliklerin daha kapsamlı olacağını belirtti. Malatya- Sivas il sınırının sıfır noktasında bulunan Yama Yaylalarına yüzyıllardır atalarının çıktığını belirten Öztürk, misafirlerini en güzel şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Pazar günü yapılacak şenliğin programı şöyle:

10 30 Açılış
11 00 Dırijan halk oyunları gösterisi
11 15 Dırijan Tura oyunu gösterisi
11 30 Çoban kavalı dinletisi
11 45 Dırijan sin sin oyunu
12 00 Dırijan en iyi koç yarışması
12 15 Kendir oyunu
13 00 Yemek
14 00 Konser Tülay Koç ( TRT 6 sanatçısı)
15 00 Plaket töreni
15 15 Cirit gösterisi
16 00 Mahalli sanatçılar konseri
16 30 Hediye dağıtımı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız