SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diş Hekimleri Genel Kurul Yaptı

0
Güncellendi - 2016-04-04 01:01:26
Diş Hekimleri Genel Kurul Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Diş Hekimleri Odası’nın 15. Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda seçimlere Murat Canbek yönetimindeki tek liste ile gidildi.

Diş Hekimleri Odası’nın 15. Genel Kurulu odanın kendi binasında gerçekleştirildi. Mevcut başkan Volkan Önen’in başkanlığa aday olmadığı, ancak yönetim kurulunda yer aldığı seçimde yönetim listesi Murat Canbek başkanlığında oluşturuldu.

Yaklaşık 160 üyesi bulunan Diş Hekimleri Odası’nın Murat Canbek başkanlığındaki yönetim kuruluna Serhat Çelik, Volkan Önen, Ömer Faruk Özgen ve Hacı Soner Uzun seçilirken, Disiplin Kurulu’na Hasan Hacıevliyagil, Senayi Tantekin, Cumali Demirel, Bürhaneddin Kömüroğlu ve Cüneyt Şirolu getirildi.

Denetleme Kurulu Özgür Erdoğan, Gökhan Öztürk ve Burcu Kurnaz'dan oluştu.

Üst Kurul Delegeliğine de şu isimler seçildi: Volkan Önen, Gökmen Kenan Özdal, Özgür Erdoğan, Hacı Soner Uzun ve Bekir Kerem Kurttaş.

Diş Hekimleri Odası Başkanlığına seçilen Murat Canbek, “Oda olarak 15. genel kurulumuzu yaptık. Geçmişten gelen yönetimde bir iki değişiklikle yeni yönetimimizi seçtik. Tek liste olmasına rağmen üyelerimizin ilgi yoğun oldu. Bundan sonrada da ağız ve diş sağlığının gelişimi ile ilgili olarak çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkanlıktan ayrılan, ancak yeni yönetim kurulunda da yer alan Volkan Önen ise, odanın asıl görevinin diş hekimlerinin gelişimini sağlamak, hata ile diş hekimleri arasındaki köprüyü kurmak olduğunu söyleyerek, “15. genel kurulu yaptık. Aynı şekilde ekip arkadaşlarımızla devam ediyoruz. Yeni başkanımız Murat Canbek oldu, yeni başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Meslek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • CUMALİ (8 yıl önce)
    MURAT BEY HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla