SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diş Hekimliği'nde İlk Mezunlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:52:47
Diş Hekimliği'nde İlk Mezunlar
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin ilk mezunları olan 15 genç diş hekimi düzenlenen bir törenle meslek yeminini yaptı. 

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ant içme törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Yusuf Türköz, Malatya Diş Hekimleri Odası Genel Sekreteri Dr. Gökmen Kenan Özdal, Genel Sekreter Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Diş Hekimliği Fakültesi mezunları adına ilk konuşmayı yapan dönem birincisi Dr. Kübra Yaşar, mezun olmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirerek bu süreçte kendilerine destek olan başta aileleri, hocaları ve İnönü Üniversitesi yöneticilerine teşekkür etti. Son derece mükemmel bir eğitim süreci yaşadıklarını belirten Dr. Yaşar, buradan edindikleri bilgi ve tecrübe ile bundan sonra hastalarına şifa dağıtacak olmalarından dolayı ayrı bir heyecana sahip olduklarını dile getirdi. 

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, “Ne mutlu ki Diş Hekimliği Fakültesi olarak pek çok ilklerimizi siz değerli dostlarımızla paylaşma imkânı bulduk. Bu yılda hem lisans, yüksek lisans hem de doktora düzeyinde ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu zorlu ve pahalı eğitim sürecini başarıyla geride bırakan genç meslektaşlarımı kutluyorum.” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurucu dekanı olan şimdiki Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen ve Malatya Diş Hekimleri Odası Genel Sekreteri Dr. Gökmen Kenan Özdal ise yaptıkları kısa konuşmada Diş Hekimliği Fakültesi’nin bu yıl itibariyle ilk mezunlarını vermesinin heyecanını yaşadıklarını belirterek, bu durumdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.

Yapılan konuşmaların ardından dönem birincisi Dr. Kübra Yaşar, yaş kütüğüne plaket çaktı ve birincilik ödülü ile diplomasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Özdemir’in elinden aldı. 15 mezun öğrenciye diplomalarının verilmesinden sonra yapılan Hipokrat Yeminini ile tören sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız