SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diş Macunu ve Fırça Dağıttı

0
Güncellendi - 2016-09-21 22:30:43
Diş Macunu ve Fırça Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır İlköğretim Haftası’nın başlaması nedeniyle Türk Telekom İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere diş macunu ve fırçası dağıttı.

Ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abbas Aksoy, Türk Telekom İlkokulu Müdürü Ahmet Yıldızhan, Şehit Fevzi Mahalle Muhtarı Sami Cengil ve ilgili daire müdürleri katıldı.

Yeni Eğitim Öğretim yılının bütün öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya eğitimde son yıllarda ortalamasını yükselten illerden biri. Eğitimdeki bu başarının ileriki yıllarda daha da artacağına inanıyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarılı olmaları çok önemlidir. Çocuklarımızın başarılı olması kendileri kadar aileleri ve öğretmenleri için de önemli. İnsan sevmediği hiçbir şeyde başarıyı yakalayamaz. Başarılı olmak için okulu, dersleri ve öğretmenlerinizi sevmeniz gerekmektedir. Eğitim hayatınız boyuncu muhakkak bir idealinizin olması gerekiyor. İnşallah herkes başarısı ve yeteneğine göre ülkemizin her kademesinde kendisine, çevresine, devletine ve milletine faydalı birer birey olarak hizmet verir” dedi.

Çocuklarda diş sağlığının çok önemli olduğunu belirten Başkan Çakır, “Her insan kendinin doktorudur. Her zaman hem vücut sağlığınıza hem de diş sağlığınıza önem vermeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Ziyaretimiz sırasında diş sağlığına dikkat çekmek için diş fırçası ve macunu dağıtıyoruz. Dişlerinizi her gün fırçalayarak, dişlerinizin sağlıklı olması için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Çakır, “Malatya genelinde 10 bin adet diş fırçası ve macunu dağıtacağız. Bugün ilk olarak Türk Telekom İlkokulu’nda bu kampanyamızı başlattık. 850 adet diş fırçası ve macununu öğrencilerimize dağıtacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ayrıca Türk Telekom İlkokulu bünyesinde eğitim vermekte olan ana okulu öğrencilerini de ziyaret ederek, minik öğrenciler ile sohbet etti. Başkan Çakır, minik öğrencilere de diş fırçası ve macunu hediye ederek, dişlerini sürekli fırçalamaları konusunda uyarıda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın okullarını ziyaretinden son derece memnun olduklarını belirten Türk Telekom İlkokulu Müdürü Ahmet Yıldızhan, “Belediyeler illerin sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel bütün faaliyetlerini destekleyen kurumlardır. Bugün çocuklarımızın sağlığını düşünerek okulumuzu ziyaret ediyorsunuz. Bu, ziyaretinize ayrı bir anlam ve mana katmaktadır. Öğrencilerimizin sağlığınız düşündüğünüz için öğrencilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Umuyorum öğrencilerimizde sizlerin hediye etmiş olduğunuz bu diş fırçası ve macunu ile diş sağlıklarına daha fazla önem verecektir” dedi.

Bülten

çakırokul1

çakırokul2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız