SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dış Transferde 3 İsim..

A- A+ PAYLAŞ

İç transferde Serdar Samatyalı, Kaleci Emrah ve Alper'le yeniden anlaştığı açıklanan Malatyaspor'un dış transferde de Darıca Gençlerbirliği'nden Emrah Efe, İzmirspor'dan Muammer Sancak ve Marmaris Belediyespor'dan Olcay Çınar'la ön protokol yaptığı bildirildi. Teknik Direktör Metin Yıldız'ın da, hafta sonunda Belçika ve Almanya'da yeniden izlediği gurbetçi 3 genç futbolcu için yönetime olumlu görüş bildirdiği belirtildi.

Dış transferde anlaşılan Olcay'ın libero, Emrah ve Muammer'in orta sahada görev yaptıkları belirtiliyor.

Teknik Direktör Metin Yıldız'ın, geçtiğimiz hafta sonunda Belçika ve Almanya'da 6 gurbetçi genç oyuncuyu izlediği, Galatasaray'daki görevinden beri bu futbolcularla ilgili olduğu belirtilen Yıldız'ın 3'ü hakkında yönetime olumlu rapor verdiği kaydedildi.

Yıldız'ın, transferde son sözü kendisinin söyleyeceğini açıkça ifade etmesi nedeniyle transfer görüşmelerinin tamamının bilgisi dahilinde sürdürüldüğü öne sürülüyor.

Bu arada, Kaleci Bora'nın geçtiğimiz hafta Hakan Söyler'in Ankara'da yapılan düğününde, yönetici Ergün Besli'ye Malatyaspor'dan ayrılmak istediğini bildirdiği, bu konunun Teknik Direktör Yıldız'a da iletildiği kaydedilirken, Yıldız Kaleci Bora'nın "geçmişten gelen bazı sorunlar" nedeniyle ayrılmak istediğini yöneticilere ilettiğinin kendisine ifade edildiğini söyledi.

Ankaraspor'un yanı sıra Lig A'da bazı kulüplerin de talip olduğu öne sürülen Bora'nın bu durumu üzerine Malatyaspor'un dış transferde kaleci konusunu da "öncelikli" olarak gündemine aldığı ifade ediliyor. Bu arada Malatyaspor yöneticilerinin, Bora'nın 2010 yılına kadar Malatyaspor'un sözleşmeli oyuncusu olduğunu, belirlenecek bonservis bedelini ödeyecek kulüplerle anlaşabileceklerini söyledikleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız