SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Disko Bitti.. Ayıp Ayıp!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:42:56
A- A+ PAYLAŞ

Babalar Günü nedeniyle Malatyapark AVM’de düzenlene etkinlik ve sohbet ile birlikte imza gününe katılan Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma, Diyarbakır’da gönderden indirilen Türk Bayrağı olayı için daha önce Twitter hesabından “Bu ulkede yasiyorsan, Ulkeye ve degerlerine saygi.. ” şeklindeki mesajının hatırlatılması üzerine, “Ben Türkiye’yi seviyorum. Ayıp yani. Ben polemik sevmiyorum. Ama o kadar kötü” dedi.

 “Beşiktaş benim kalbim, tamam mı, ama fark etmez Fenerbahçe, Galatasaray, en büyük Türkiye” ifadesini kaydeden Pascal Nouma, ileride Beşiktaş’ta teknik adam olarak görev alıp almayacağı ile ilgili soruya ise, “Bekle, bekle, sakin, sakin, evet lisans bekliyorum. Benim teknik direktörlükle ilgili lisansımı bekliyorum. Tamam, bekle, bekle, sakin” şeklinde cevap verdi.

Fransa milli takımının dünya kupasındaki durumu ile ilgili bir soruya ise Pascal Nouma, “Fransa fark etmez, ben Türkiye milli takımını istiyorum, ama maalesef” şeklinde cevap verdi.

Pascal Nouma, “Disko” ile ilgili bir soruya da, “Disko bitti. Ayıp, ayıp” dedi.

Nihat Doğan ile arasındaki kavga konusunda ise Pascal Nouma, “Nihat Doğan aslan, ben kartal. Şimdi o problem bitti. Şimdi Nihat Doğan, selamın Aleykün kardeşim” şeklinde ifade de bulundu.

Pascal Nouma, hayranlarına imza dağıtıp, hatıra fotoğraf çektirirken, hayranları yoğun ilgi gösterdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız